Elég nagy baj, hogy sokan még itt is így ilyen maradi gondolkodásúak. Persze értem miért bizalmatlanok amúgy az emberek, miért nem hisznek el valamit csak ha bizonyítva van, de akkor is kicsit elképeszt hogy itt is. Nekem nem fontos , hogy te elhidd hogy mi így élünk, nem is akarom bizonyítani. Elég ha én egy pár szerencsés tudja ennyi. Gondoltam szívesen megosztom itt mit gondolok erről, de rögtön jö hogy kamu tegyél fel képet bla bla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 01. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 01. péntek 16:46
Törölt felhasználó (37937)
Gratulálok ! Valószínűleg én nem engedném meg a lányomnak hogy mellettem így flangáljon, főleg hogy még 18 éves sincsen ! Egyébként meg engedj meg egy szolíd megjegyzést ! Szerintem ez a városban való sétálós történet úgy ahogy van KAMU ! A fotó feltöltésről pedig annyit hogy a munkád végett nem mersz feltenni? Nem hiszem hogy itt bárki is elvárná tőled hogy arcos, telefonszámos fotót tegyél fel ! Bocs !
Rendben szívesen teszek fel nem arcos képet! Az, hogy kamu vagy sem persze mindenki maga dönti el. Kicsit sajnálom, hogy ezen a fórumon is olyan prűd emberek vannak akiknek ez a "történet" annyira hihetetlenül hangzik, nekem semmi extra nincs abban hogy nem hordok bugyit szoknya alá nyáron, nekem ez tök természetes, lányomnak is.
Gratulálok ! Valószínűleg én nem engedném meg a lányomnak hogy mellettem így flangáljon, főleg hogy még 18 éves sincsen ! Egyébként meg engedj meg egy szolíd megjegyzést ! Szerintem ez a városban való sétálós történet úgy ahogy van KAMU ! A fotó feltöltésről pedig annyit hogy a munkád végett nem mersz feltenni? Nem hiszem hogy itt bárki is elvárná tőled hogy arcos, telefonszámos fotót tegyél fel ! Bocs !
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 01. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 01. péntek 09:34
mi alapvetően nudista család vagyunk , nagyon szeretünk a lányommal a városba sétálni nyáron egy tunikába vagy majdnem átlátszó kis pántos ruhában bugyi nélkül, így nem mondhatják hogy nincs rajtunk semmi, de ha leülünk vagy úgy süt a nap, szinte mindent látni, ami izgat nagyon engem. Mikor nyaraltunk siófokon, a lányom csak egy pólót húzott magára ami épp csak takart, én nem mertem bevállalni de nagyon izgi helyzet volt.
a lányom nincs 18 én meg a munkám miatt nem akarok feltenni
igazán tehetnél fel képeket egy ilyen nyaralásról
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 01. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 01. péntek 09:34
mi alapvetően nudista család vagyunk , nagyon szeretünk a lányommal a városba sétálni nyáron egy tunikába vagy majdnem átlátszó kis pántos ruhában bugyi nélkül, így nem mondhatják hogy nincs rajtunk semmi, de ha leülünk vagy úgy süt a nap, szinte mindent látni, ami izgat nagyon engem. Mikor nyaraltunk siófokon, a lányom csak egy pólót húzott magára ami épp csak takart, én nem mertem bevállalni de nagyon izgi helyzet volt.
nyáron mini szoknya bugyi nélkul nagyon felhuzza a pasikat
És hányan néztek, illetve ők erre mit csináltak? Gyakran csinálsz hasonlót? Hogyan éled még ki az exhibicionizmusod?Kérdezem úgy hogy remélem ez nem ütközik ide nem illő kérdésnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 19:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
Engem a nudista strandon láttak meg maszti közben, de nem zavart!
Engem a nudista strandon láttak meg maszti közben, de nem zavart!
(Ez egy válasz mikrobika28 üzenetére (2010. 09. 17. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 17. péntek 11:23
Esetleg láttak már meg véletlenül vagy akarattal nudi, maszti vagy szex közben?
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 14:55
Törölt felhasználó (458225)
Csoda egy nő lehetsz így a fórumbeli hozzászólásaid alapján.
Elég vagányak vagytok! Gratula! Természetesen szívesen fogadom a lakcímet...
Izgik lehettek! Van még valami jó jó sztorid! Sztem sokaknak kezded felkelteni az érdeklődését!
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 21:16
Izgik lehettek! Van még valami jó jó sztorid! Sztem sokaknak kezded felkelteni az érdeklődését!
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nudista strandon nem jártam még...itthon az erkélyen szoktam meztelenül napozni és előfordulhat,hogy meglátnak
Jó dolog az erkély,ha nagy a forróság-meztelen vagy-könyökölsz-a párod pedig hátulról simogat...és a másik házból megláthatnak...
Jó dolog az erkély,ha nagy a forróság-meztelen vagy-könyökölsz-a párod pedig hátulról simogat...és a másik házból megláthatnak...
Igazán kedves vagy Devilfish86
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 14:55
Törölt felhasználó (458225)
Nudista strandon nem jártam még...itthon az erkélyen szoktam meztelenül napozni és előfordulhat,hogy meglátnak
(Ez egy válasz mikrobika28 üzenetére (2010. 09. 15. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz mikrobika28 üzenetére (2010. 09. 15. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg láttak már meg véletlenül vagy akarattal nudi, maszti vagy szex közben?
Volt már ilyen? Nudizni szoktál véletlenül vagy akarattal?
Kedves lányok!
Szokott valaki közületek randi tangát venni szoknya, mini szoknya alá? Izgalmas abban sétálni?
Szokott valaki közületek randi tangát venni szoknya, mini szoknya alá? Izgalmas abban sétálni?
Hát meglátnánk sokan, ha töltenél fel ide a GG-re pár képet.
...annál jobb
Kár, hogy még nem voltam olyan szituban, amikor én lettem volna a "valaki"
Kár, hogy még nem voltam olyan szituban, amikor én lettem volna a "valaki"

jenner

Andrea S