A párom imádja,ha megnézik az utcán.Nem öltözik kihívóan,de ha alkalom nyíllik rá megmutatja a punciját,a buszon,vagy a Duna parton.Otthon sokat meztelenkedik nyitott ablaknál.A szemközti ház egyik ablakából,renszeresen bámulja egy hapsi távcsővel.Olyankor odahív a párom az ablakhoz engem is,és orálisan kielégít.Eleinte zavart a viselkedése,de mostmár én is élvezem.
...kicsit részletesebben, esetleg valam izgi történettel fűszerezve...!?
igazán oszthatnál meg erről képet

Bár az én nejem csinálna ilyeneket, mint te! Büszke lennék... Imádom, ha nem vesz fel bugyit pl (egy évben egyszer előfordul). Ha néha nudizunk, én simogatom, hogy lazábban napozzon, tegye szét a lábait
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 22:30

mi fér bele az önmutogatásba , A férjem mindig rám szól hogy átlátszik a mellem és nem csak átsejlik , vagy a fenekem vonala kivillan a szoknyából ?
Ha van itt férj , ki -mit enged meg az asszonynak , Mennyit mutathat a feleségetek ?
Ha van itt férj , ki -mit enged meg az asszonynak , Mennyit mutathat a feleségetek ?
Ne hagyd magad!!Lázadj!!
Ha élvezettel nézi a lengén öltözött lányokat,akkor neked miért kell takargatni a bájaidat!??
Mondd meg neki azt üzenem hogy egy kétszínű sunyi önző alak!!
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 22. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 22. szerda 09:22
Ha élvezettel nézi a lengén öltözött lányokat,akkor neked miért kell takargatni a bájaidat!??
Mondd meg neki azt üzenem hogy egy kétszínű sunyi önző alak!!

a férjem nem lesi a nőket az utcán , a gép elött ülve meg letagadja és felháborodik , de látom tudom !
kalitka ? igazad lehet !
kalitka ? igazad lehet !
Szinte bármit felvehet, levehet, ugyanis amikor ő mutogatja magát, akkor az egy előjáték számára, és utána hihetetlen módon felizgul, amit rajtam tölt ki.
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

mi fér bele az önmutogatásba , A férjem mindig rám szól hogy átlátszik a mellem és nem csak átsejlik , vagy a fenekem vonala kivillan a szoknyából ?
a férjem nem lesi a nőket az utcán , a gép elött ülve meg letagadja és felháborodik , de látom tudom !
kalitka ? igazad lehet ! (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 23:50
kalitka ? igazad lehet ! (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)

És a férjed észreveszi azokat a nőket akik kivetkőznek vag lengén öltöznek? Szóval te ne láttasdd magad, de ő nézelődik?
Egyébként sok infót kapsz majd itt ki mit enged meg.... Én inkább azt teszem ami jól esik, nem amit "megengednek".
Melyik madár repül kalitkában???

Egyébként sok infót kapsz majd itt ki mit enged meg.... Én inkább azt teszem ami jól esik, nem amit "megengednek".
Melyik madár repül kalitkában???
Párom nem egy mutogatós tipus, pedig lenne neki mit... Én nem bánnám...

Én szeretem,és mindig is szerettem ha a barátnőm kihívóan öltözik.
Nincs is jobb annál mint mikor mész az utcán,és mindenki megbámulja a csajodat!!
Mondjuk extrém eseteim nem nagyon voltak,igy hétköznapiak,max amit leírtam a csónakázós.
Öcsém pl.a barátnőjét rendszeresen utasította hogy mit vehet fel és mit nem.
Még a farmer is tilos volt ha kiadta a bnöje vonalait.Jó csaj volt pedig.
Szegény,hogy türte.És sokáig!Igazi mártír volt!
Szerintem amugy az ilyen viselkedés önbizalomhiány,beteges féltékenység,vagy hasonló dolgok szövődménye!
Egy igazi hím legyen büszke a nőstényére!!
Vagy hülyeséget írok? (Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs is jobb annál mint mikor mész az utcán,és mindenki megbámulja a csajodat!!
Mondjuk extrém eseteim nem nagyon voltak,igy hétköznapiak,max amit leírtam a csónakázós.
Öcsém pl.a barátnőjét rendszeresen utasította hogy mit vehet fel és mit nem.
Még a farmer is tilos volt ha kiadta a bnöje vonalait.Jó csaj volt pedig.
Szegény,hogy türte.És sokáig!Igazi mártír volt!

Szerintem amugy az ilyen viselkedés önbizalomhiány,beteges féltékenység,vagy hasonló dolgok szövődménye!
Egy igazi hím legyen büszke a nőstényére!!
Vagy hülyeséget írok? (Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

És a férjed észreveszi azokat a nőket akik kivetkőznek vag lengén öltöznek? Szóval te ne láttasdd magad, de ő nézelődik?
Melyik madár repül kalitkában??? (Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik madár repül kalitkában??? (Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

hát igen
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 16. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 16. csütörtök 11:53

na, van aki így lapátol havat... de miért nem a szomszédban lakik?

na, van aki így lapátol havat... de miért nem a szomszédban lakik?

Én specmegőrülök az exhibicionista nőkért

zorn és christiano!
szétoffoltátok a topicot a személyeskedéseitekkel!
kénytelen voltam kitakarítani a hsz-ket
persze ez többlet munka az adminnak és salamoni döntéssel mindkettőtöknek egy figyelmeztető, relaxáló tiltás!
hmmm...
csak a témának megfelelően véleményezzetek!
a személyes konfliktusokat vigyétek át a megfelelő topicba! (dühöngő szoba)!
szétoffoltátok a topicot a személyeskedéseitekkel!
kénytelen voltam kitakarítani a hsz-ket
persze ez többlet munka az adminnak és salamoni döntéssel mindkettőtöknek egy figyelmeztető, relaxáló tiltás!
hmmm...

csak a témának megfelelően véleményezzetek!
a személyes konfliktusokat vigyétek át a megfelelő topicba! (dühöngő szoba)!

(moderálva, és törölve a személyeskedő hsz-id!) (Ez egy válasz zorn üzenetére (2010. 12. 14. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva, és törölve a személyeskedő hsz-id!) (Ez egy válasz zorn üzenetére (2010. 12. 14. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva, és törölve a személyeskedő hsz-id!)
(moderálva, és törölve a személyeskedő hsz-id!)
Pontosan ilyeneket szoktunk mi is csinálni, nagyon izgalmas helyzetek tudnak lenni és mindenki jól jár vele!
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 12. 11. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 14:43

Szerintem nem túlzás! Izgalmas játék...!
Én is imádom, amikor a feleségem olyan mini szoknyában sétál amiből kicsit kilátszik a popsija, vagy kicsit átlátszó ruhában ami alá nem vesz semmit.
Azért a topp, ha miniszoknya alá nem vesz semmit és úgy megyünk el..., esetleg beülünk valahova.
Ahol csak lehet, meztelenül napozik, imádom ha megnézik.
Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik.
Én is imádom, amikor a feleségem olyan mini szoknyában sétál amiből kicsit kilátszik a popsija, vagy kicsit átlátszó ruhában ami alá nem vesz semmit.
Azért a topp, ha miniszoknya alá nem vesz semmit és úgy megyünk el..., esetleg beülünk valahova.
Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik.
Ha nemharagszol akkor te is igazán tehetnél felképet a hölgyről...
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 12. 11. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 14:43

Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 16:36
Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40980)

Hát úgy, hogy néha bizony már sokallom a dolgot.
Az alap, hogy nyáron mindig monokinizik, ha strandon vagyunk, akkor is ha rajta kívül egy lány sem. Ha kimegyünk a nyaralóba, ami sűrűn beépített holtág mellett van, kifekszik a stégre és a bugyit is leveszi. Úgy szoktak bámulni a csónakázók, hogy majd kiesik a szemük. Múltkor kettővel arrébb lévő nyaralóba, egy nagyobb társaság volt. Vagy 5 fiú arra jött a csónakkal, épp hason fekve napozott egy tangába. Ahogy odaértek persze rögtön megfordult, én fentről figyeltem és kicsit féltékeny is lettem, mert nagyon bámulták. (persze a farkam azért állt) Mire jöttek visszafelé az én kis drágám már a bugyitól is megszabadult, nem hittek a szemüknek.
Szerintetek nem túlzás ez?
Az alap, hogy nyáron mindig monokinizik, ha strandon vagyunk, akkor is ha rajta kívül egy lány sem. Ha kimegyünk a nyaralóba, ami sűrűn beépített holtág mellett van, kifekszik a stégre és a bugyit is leveszi. Úgy szoktak bámulni a csónakázók, hogy majd kiesik a szemük. Múltkor kettővel arrébb lévő nyaralóba, egy nagyobb társaság volt. Vagy 5 fiú arra jött a csónakkal, épp hason fekve napozott egy tangába. Ahogy odaértek persze rögtön megfordult, én fentről figyeltem és kicsit féltékeny is lettem, mert nagyon bámulták. (persze a farkam azért állt) Mire jöttek visszafelé az én kis drágám már a bugyitól is megszabadult, nem hittek a szemüknek.