12 évesen, teljesen normális időben, korban. a szüzességemet meg 13 évesen, tartott is vagy 50 mp-ig.
#343, cicamica26
egyem meg a drága szívedet...
ide, írnak nők is? lehet többet kellene benéznem?!

#343, cicamica26
egyem meg a drága szívedet...

én olyan 10 lehettem mikor először eljátszottam a farkammal
én kb 12 éves koromban kezdhettem, 6os koromban, azóta rendszeresen, párom mellett is verem...
1xűen imádom főleg órákon át netezés közben
1xűen imádom főleg órákon át netezés közben
10-12 évesen de ma is nyomom ezerrel naponta
2x biztosan.ma eddig csak 1x volt a kezemben.
2x biztosan.ma eddig csak 1x volt a kezemben.
én 16voltam amikor először csinálta, és be kell vallanom néha még most is!
Már ovis koromban is az egyik ovistársammal elbújva,még jó,hogy nem lettem buzi. De akkor még nem jött belőle semmi,csak jó érzés volt.Aztán a nagy ijedség amikor kilövellt!
Úgy 13 lehettem. volt egy nagyobb rongybaba otthon, akivel néha közelebbi kapcsolatba kerültünk.Egyik alkalommal a jó helyen és jól dörzsölt a mozgás. Akkor tört rám először az a kellemes érzés. Majd utána a takarítás nem kellemes érzése.
Azután már gyakrabban előfordult.

Szerintem abszolút nem pótcselekvés, hanem vérkomoly hormonális probléma
)) Emlékszem, én 13 évesen kezdtem el, mert egyszerűen simogatnom kellett magamat, annyira bizsergett bennem valami, ha ránéztem a 12 éves akkori ideálomra. Aki egy édes, zabálnivaló kis puni volt, aki nem mellesleg a barátommal veszítette el a szüzességét 13 évesen...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 14:09

Megnyugtatlak, van, aki 13 évesen naponta kétszer csinálja. Más kérdés, hogy ez általában pótcselekvésre vall, de van ilyen.
ha még nem vagy 18, akkor mit keresel itt?
tiltásod végleges 18 éves korodig!
tiltásod végleges 18 éves korodig!

ha nem iszik este sokat és hugyozik este akkor nem lesz reggel semmi erekció
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:31

dehogynem;ha nem gondolsz rá,akkor eszedbe sem jut--ja,bocsi~paliknál máshogy van(nekik ott a reggeli erekció)
Én 13és fél évesen kezdtem, azóta legalább hetente egyszer csinálom. Utoljára tegnap. A legszupibb, ha a nejem is izgatja magát
dehogynem;ha nem gondolsz rá,akkor eszedbe sem jut--ja,bocsi~paliknál máshogy van(nekik ott a reggeli erekció)
(Ez egy válasz madman71 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:27

Sztem nincs összefüggésben a családi légkörrel!Elég korán kezdtem hokizni (9-10 évesen), nem volt szeretethiányban részem, egyszerűen állt a cerkám, húztam rajta párat aztán spriccoltam.
napi 4... az kicsit sok. de legalább ne vallaná be,hogy messze a 18as korhatár alatt van...

Hazudni valóban nem szép, de ha mégis, hát hagy csinálja ha jól esik neki, nincs abban semmi
Egészségedre xxxguy (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 02:19

Egészségedre xxxguy (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)

hmmm. ugye ez nem azt akarja jelenteni,hogy 14 éves vagy? ejnye!!! nem szép dolog hazudni!
hmmm. ugye ez nem azt akarja jelenteni,hogy 14 éves vagy? ejnye!!! nem szép dolog hazudni!
Mikor fiatalabb voltam napjában többször is,manapság is megszoktam facsarni a répát,de inkább a páromra hagyom,élvezetesebb.

soha nemfordul mega fejedben hogy csinald
(Ez egy válasz pinkód22 üzenetére (2005. 01. 28. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnyugtatlak, van, aki 13 évesen naponta kétszer csinálja. Más kérdés, hogy ez általában pótcselekvésre vall, de van ilyen.
borzalmasan igazad van,mondjuk egy hétig nem vagy együt a párodal,a hokizás nem megcsalás mégis magömlésel járó sexuális élményed volt,és ha ezt is elbaltázod csak magad okolhatot.Hogy a topic cimnél maradjak én 16 évesen
hogy te milyen lüke vagy, legalább annyira mint én...