Én még az ovodában, bár még azt sem tudtam, hogy mi az. Már nem emlékszem, hogy hogyan kezdődött, de arra igen, hogy a bőrt csavargattuk többen a fütyinken, és az jó volt. Akkor még nem jött ki semmi természetesen. Azóta is vígan tökéletesítem eme művészetet.
12-13
Tizenegy-két évesen... hason fekve, csiklót simogatva. meglepődtem, amikor elélveztem, de aztán gyakran ismételtem
Akkor megelőztelek!
)
(Ez egy válasz masztiscsajx üzenetére (2012. 09. 22. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 22. szombat 15:56

Tizenegy-két évesen... hason fekve, csiklót simogatva. meglepődtem, amikor elélveztem, de aztán gyakran ismételtem
15 voltam, mikor előszőr nyúltam magamhoz.Azóta--ha van partnerem, ha nincs---napi kétszer masztizok!!
11 lehettem asszem.még nem volt spermám sem
nekem a nagybátyám verte ki először én 13 voltam ő meg 30.egész éjjel együtt voltunk!!!jó volt
Ez beteg.
Vagy esetleg az álló vizet akarod felkavarni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 21. hétfő 10:33
Vagy esetleg az álló vizet akarod felkavarni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (341749)

nekem a nagybátyám verte ki először én 13 voltam ő meg 30.egész éjjel együtt voltunk!!!jó volt
Nem feltétlenül, ezelőtt vagy 10 évvel egy munkatársam mesélte, hogy este tv iszogatás közben 3 haver együtt arról dumált kinek hany csaja volt eddig, és az egyikről kiderült, hogy még nem volt és soha nem is verte még ki. Na ekkor a munkatársam gyorsan felajánlotta, hogy akkor majd ő kiveri. 17 volt a szűz fiú, kb. 25 a munkatársam a harmadik meg 30 körül.
Nincs ebben semmi meglepő.
beteg hát!!!de sajnos így volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 21. hétfő 11:24
Törölt felhasználó (69371)

Ez beteg.
Vagy esetleg az álló vizet akarod felkavarni?
Vagy esetleg az álló vizet akarod felkavarni?
Nem, nem meglepő, de végképp nem normális. Se a te történeted, se sabbatius70-é.
Inkább beteges és szánalmas. (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2014. 07. 22. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 22. kedd 07:48
Inkább beteges és szánalmas. (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2014. 07. 22. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem feltétlenül, ezelőtt vagy 10 évvel egy munkatársam mesélte, hogy este tv iszogatás közben 3 haver együtt arról dumált kinek hany csaja volt eddig, és az egyikről kiderült, hogy még nem volt és soha nem is verte még ki. Na ekkor a munkatársam gyorsan felajánlotta, hogy akkor majd ő kiveri. 17 volt a szűz fiú, kb. 25 a munkatársam a harmadik meg 30 körül.
Fiatalon...
dedos voltam de még mindig nyomom aktivan!
Szerintetek mi a normális?
Suli előtt még ovis koromba emlékszem sokáig csak a kielégülés volt max át látszó cseppek jöttek, és vagy 10 -12 éves kor körül egyszer csak spriccelt valami és akkor kicsit megijedtem. Elég sűrűn Masztiztam, úgy hetente 3x4 de volt úgy hogy naponta többször is egész addig amíg tartós barátnőm nem lett úgy 19 éves koromig.
5-6 évesen???? Senki többet? Ön nyert!!!!
Én is hamar kezdtem aztán 13 éves koromtól rendszeresen le is nyelem a sajátomat! Akkor még le is tudtam magam szopni! De jó is volt.....
Eleinte naponta 3-4x is csináltam.emlékszem először nem jött még sperma sem
Kb. 9 évesen... azóta is, rendszeresen.

11. Ahogy mondani szokták, az elsőt nem felejti el az ember.