Addig mit csináltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 14:54

Törölt felhasználó (4247752)

22 évesen
22 évesen
Én kb 11-12 voltam..mikor először elélveztem..nem tudatos volt, mindig is játszottam a fütyimmel..
De ez még száraz orgazmus volt..utána már kis átlátszó folyadék, aztán mindig több..majd lassan fehérré vált..

De ez még száraz orgazmus volt..utána már kis átlátszó folyadék, aztán mindig több..majd lassan fehérré vált..
12 éves voltam mikor a gyerekszobámban is aludtak vendégek és a házaspár éjjel szexelt, közben a férj mondta húzkodd a bőrt a farkamon mert tegnap az nagyon jó volt!
Másnap mikor egyedül maradtam akkor én is húzkodtam tényleg nagyon jó lett!
Azóta rendszeresen élek vele. Szex partnereim előtt is
Másnap mikor egyedül maradtam akkor én is húzkodtam tényleg nagyon jó lett!
Azóta rendszeresen élek vele. Szex partnereim előtt is
A legkorabbi emlekeim is ezek, ahogy huzgalom magam a foldon es azt hiszem, hogy a TV bemondoi latnak
Az elso cseppre is emlekszem, szerintem 10 koruli lehettem es nagyon buszke voltam. Farokveressel viszont nagyon sokaig nem sikerult, husz korul lehettem, amikor a munkahelyemen irodaban kiverve elelveztem. Hihetetlen jo volt. A mai napig fuggoje vagyok es nagyon szeretek masokkal egyutt vagy masok elott is.

Kb 9 lehettem
Tudatosan kb 10 éves korom óta csinálom.
10-11 éves lehettem kb.
Azóta is gyakran csinálom.
Azóta is gyakran csinálom.

12 körül... barátom mondta mit csináljak és végig is nézte. Sosem felejtem.
az oviban kezdödött, 4 eves lehettem, Egy alkalommal az egyik fiú, a falhoz állított párunkat kb hatan lehettunk. Ö letolta a nadrágját és elkezdte huzogatni a fütyijét. Mivel a legrosszabb fiú volt a csoportban, állandóan bunyózott így nem akartunk ellenkezni és mi is csináltuk. A részletekre már nem emlékszem, de aztán mikor hazamentem a szomszéd sráccal még egyszer megismételtük és kb azóta kezdtem el én is a recskázást.
Fogós kérdés... talán 10 vagy 11 évesen...
10 éves koromban fedeztem fel a testemet
Én mindig játszottam vele, de kb 11-12 lehettem, mikor játék közben valami iszonyú jó érzést éltem át..utána már mindig az orgazmusig folytattam, bár nem jött semmi a farkamból..majd egy pár csepp folyadék és utána egyre több..
Kb. 9 éves lehettem,amikor felfedeztem ,hogy ha játszom vele,az mennyre kellemes.Rengeteg vizet ittam és felvettem a nővérem bugyiját és bepisilem.Ezt aztán a nővérem észre vette.Ő mutatta meg,hogy mit csináljak vele,hogy még jobb legyen.Nagyon sokáig nem jött belőle semmi a pisin kívül. Aztán egyszer sikerült az ejakuláció.Nagyon megijedtem,hogy nem pisi jött ki belőle,de iszonyatosan jól esett! Akkor már 12 éves lehettem.
Kb 11 lehettem,fogalmam sem volt róla mit csinálok de nagyon jólesett.
Élvezés után azt sem tudtam mi történt.
Élvezés után azt sem tudtam mi történt.

11-12 évesen.
kb 10 eves korom ota. akkor nagyon megijedtem miutan elelveztem elsore alig akart lekonyulni

Év? A farkammal a kezemben szulettem. :P
6. osztályos lehettem, 11-12 éves
Talán 11-12..