Tudatosan kb 10 éves korom óta csinálom.
Kb 9 lehettem
A legkorabbi emlekeim is ezek, ahogy huzgalom magam a foldon es azt hiszem, hogy a TV bemondoi latnak
Az elso cseppre is emlekszem, szerintem 10 koruli lehettem es nagyon buszke voltam. Farokveressel viszont nagyon sokaig nem sikerult, husz korul lehettem, amikor a munkahelyemen irodaban kiverve elelveztem. Hihetetlen jo volt. A mai napig fuggoje vagyok es nagyon szeretek masokkal egyutt vagy masok elott is.

12 éves voltam mikor a gyerekszobámban is aludtak vendégek és a házaspár éjjel szexelt, közben a férj mondta húzkodd a bőrt a farkamon mert tegnap az nagyon jó volt!
Másnap mikor egyedül maradtam akkor én is húzkodtam tényleg nagyon jó lett!
Azóta rendszeresen élek vele. Szex partnereim előtt is
Másnap mikor egyedül maradtam akkor én is húzkodtam tényleg nagyon jó lett!
Azóta rendszeresen élek vele. Szex partnereim előtt is
Én kb 11-12 voltam..mikor először elélveztem..nem tudatos volt, mindig is játszottam a fütyimmel..
De ez még száraz orgazmus volt..utána már kis átlátszó folyadék, aztán mindig több..majd lassan fehérré vált..

De ez még száraz orgazmus volt..utána már kis átlátszó folyadék, aztán mindig több..majd lassan fehérré vált..
22 évesen
Addig mit csináltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 14:54

Törölt felhasználó (4247752)

22 évesen
semmit csak magömlésem volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 15:15
Törölt felhasználó (4181652)

Addig mit csináltál?

Jól bírtad az önmegtartóztatást,így lehet sokáig menni fog a szex!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 15:50
Törölt felhasználó (4247752)

semmit csak magömlésem volt
7-8 évesen

10 éves voltam. A szomszéd fiú avatott be a fortélyokba. De akkor még nem jött semmi, de már nagyokat tudtam élvezni. Nagyon tetszett. 12 éves éves voltam amikor már jött is valami ami még nagyon híg volt, és vagy 1m-re lőtt.
Aztán sok maszti után már "besürüsödött" 13 éves koromba már jött belőle rendesen. Akkor már naponta nem volt ritka hogy háromszor is elélveztem. Nagyon kívántam. Aztán később sokat gyakoroltam hogy még éppen ne süljön el. Ma is szeretek vele "játszani" ha úgy tartja kedvem prosztata masszázzsal együtt. Aminek köszönhetően teljesen egészséges a prosztatám, így a spermám is egészséges jó állagú.
Aztán sok maszti után már "besürüsödött" 13 éves koromba már jött belőle rendesen. Akkor már naponta nem volt ritka hogy háromszor is elélveztem. Nagyon kívántam. Aztán később sokat gyakoroltam hogy még éppen ne süljön el. Ma is szeretek vele "játszani" ha úgy tartja kedvem prosztata masszázzsal együtt. Aminek köszönhetően teljesen egészséges a prosztatám, így a spermám is egészséges jó állagú.
12 éves voltam ,mikor egy nyaralásom alkalmával láttam egy filmet véletlenül,amiben egy nő kényeztette magát és én pedig megpróbáltam utánozni a fürdőben ,kedves élmény.
Anyám mondta, hogy 3 éves koromtól már folyamatosan masztiztam csiklóra, 13 évesen pedig már az ő vibrátorát használtam...

Én 12 lehettem. A feleségem is hasonlóan akkor kezdte de elmondása szerint ő már előtte is élt át hasonló érzéseket.
...imádlak, Babett...
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 08:43

Anyám mondta, hogy 3 éves koromtól már folyamatosan masztiztam csiklóra, 13 évesen pedig már az ő vibrátorát használtam...

Én már az óvodában. Persze elélvezni még nem tudtam.
Szerintem már 10 éves korom óta, barátnőm a medencében megmutatta hogyha hozzányomod a csiklódat a vízsugárhoz milyen csikis érzés
aztán sokáig versenyeztünk, hogy ki bírja tovább.

Szerintem 10-11
Ez izgin hangzik
idősebb fejjel is kipróbálnád ?
(Ez egy válasz Dirtygirl2000 üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 17:15

Szerintem már 10 éves korom óta, barátnőm a medencében megmutatta hogyha hozzányomod a csiklódat a vízsugárhoz milyen csikis érzés
aztán sokáig versenyeztünk, hogy ki bírja tovább.