nekem a nagybátyám verte ki először én 13 voltam ő meg 30.egész éjjel együtt voltunk!!!jó volt
11 lehettem asszem.még nem volt spermám sem
15 voltam, mikor előszőr nyúltam magamhoz.Azóta--ha van partnerem, ha nincs---napi kétszer masztizok!!
Akkor megelőztelek!
)
(Ez egy válasz masztiscsajx üzenetére (2012. 09. 22. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 22. szombat 15:56

Tizenegy-két évesen... hason fekve, csiklót simogatva. meglepődtem, amikor elélveztem, de aztán gyakran ismételtem
Tizenegy-két évesen... hason fekve, csiklót simogatva. meglepődtem, amikor elélveztem, de aztán gyakran ismételtem
12-13
Én még az ovodában, bár még azt sem tudtam, hogy mi az. Már nem emlékszem, hogy hogyan kezdődött, de arra igen, hogy a bőrt csavargattuk többen a fütyinken, és az jó volt. Akkor még nem jött ki semmi természetesen. Azóta is vígan tökéletesítem eme művészetet.
7. osztály után, a nyári szünetben, azaz 13 évesen.
Vagy én voltam kicsit korán érett..na mindegy, a lényeg az h. jó volt!
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 03. 15. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 15. csütörtök 14:24

Akkor én elég későn érő típus voltam a kb. 12-13 évemmel...
bár pontosan nem is emlékszem, hogy mennyi lehettem, csak arra, hogy nagyon jó volt és utána minden nap csináltam

Egyébként itt ki mire gondol?
Simán a masztira,ami jó érzés lehet már nagyon fiatal lányoknak is,vagy arra,amikor el is élvezett?
Simán a masztira,ami jó érzés lehet már nagyon fiatal lányoknak is,vagy arra,amikor el is élvezett?
Münchausen itt jól érezné magát....
bella-belissima
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 03. 15. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 15. csütörtök 14:24

bár pontosan nem is emlékszem, hogy mennyi lehettem, csak arra, hogy nagyon jó volt és utána minden nap csináltam

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 15. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 15. csütörtök 14:17

Törölt felhasználó (824268)

7-8 körül lehettem nagyon jó volt azóta is szinte minden nap csinálom
7-8 körül lehettem nagyon jó volt azóta is szinte minden nap csinálom
12-éves voltam. Egy este amikor nálunk aludt a barátnőm,arra ébredtem hogy a keze a bugyimba van és a puncimat simogatja. Nagy meglepetésemre jól esett és hagytam hogy fojtassa. A mai napig sokszor eszembe jut ez az élmény miközben magamhoz nyúlok.
na ez érdekes olvasgatom és elő jönnek az emlékek nekem nem tudom mikor volt az első ,de mindíg szerettem pucéronn mászkálni sokszor egyedül mentem a határba és ha lehetett levettem mindenem!! nagyonn jó érzés volt és nem hokiztam nam nyultam a kis pöcsömhöz de azóta is ha lehet olyan halyre megyek ahol csak pucéronn lehetek!! ígaz egyszer a nagybátyáméknál aludtam és akkor nem volt hely máshol csak a nagybátyám ágyában!! elaludtam és akkor jött meg ő és arraébredtem hogy valaki huzogatja a kukim !! megilyedtem de nem mertem szólni és adig ment a dolog hogy belém is nyomta a farkát és elélvezett!!! és azóta én mindig masztízom !! minden nap és mindíg arra gondolok hogy jó lenne valakível csak úgy masztizní hogy nem kell félni a lebukástol !! mind egy hogy fiú,vagy jány csak kettesben és masztizni!! és látni hogy az is szereti!!
13 voltam amikor először tudatosan kivertem. Egy tuttifrutty-t olvasgattam és nézegettem, emlékszem, hogy venek kellet kb 40 percig, de amikor elmentem akkora volt a spricc és annyi sperma kijött belőlem, hogy rendesen megijedtem akkor
Azóta minden nap kiverem, pedig a csajommal rendszeresen kefélünk minimum napi 1-szer

Én nem emlékszem pontosan, hogy mikor masztiztam először, de olyan 10-12éves lehettem. Először csak azt vettem észre, hogy ha tv-t nézek és a felnőttel csókolóznak a filmben, vagy simogatják, ölelgetik egymást, a puncim elkezd bizseregni. Akkoriban lakott az utcánkban egy család, ahol nálam 7-8 évvel idősebb fiútestvérek laktak. Gyakran lógunk együtt, egyszer elhívtak sétálni, kérték, hogy mutassam meg nekik a cicim, és cserébe ők is mutatnak valamit. Én megmutattam, erre ők megmutatták a farkuk, ami már kemény volt. Elkezdték ott kiverni előttem, hozzám egy újjal sem értek. Nagyon izgató látvány volt, de akkor még én nem nyúltam magamhoz. Ez a jelenet aztán többször is megismétlődött, csak azzal a különbséggel, hogy már én is hozzáértem magamhoz, bár azt még nem nevezhetném masztinak. Aztán egyik este csakis a fiúk masztija járt a fejemben és elkezdtem simogatni a mellem, a testem, a puncimhoz értem és éreztem, hogy nedves. Onnantól nem volt megállás, pedig nem is nyúltam fel magamnak. Így aztán szépen-lassan belejöttem a dolgoba

13, egy történetet olvastam és arra...
Azóta nincs megállás!
Azóta nincs megállás!
Fiúmagzatoknál pénisz-merevedést láttak; fiúcsecsemőknél éjszakai merevedéseket,
Ezt persze túlzás lenne szexuális izgalomnak vagy élvezetnek nyilvánítani; sokkal kevésbé, mint amikor a csecsemő vagy a kisgyermek félig-meddig szándékosan nyúl a nemi szervéhez és simogatja, dörzsölgeti azt.
Az ujjak szopogatása is érzéki élvezetet jelent a gyermeknek, ami ugyan még nem kifejezetten erotikus, de hasonlít ahhoz.
Ezen az úton jut el sok gyermek a szopogatástól a maszturbációhoz.”
A pszichoszexuális identitás megszilárdulásának és a nemi szerep fokozatos kiépülésének természetes része. Tulajdonképpen ennek a félig tudatos játéknak voltál a tanúja.
Orgazmuskészség a lányoknál sok estben csak későn és nehezen alakul ki, ezért nekik kellene többet gyakorolni
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2012. 02. 17. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 17. péntek 07:52
Ezt persze túlzás lenne szexuális izgalomnak vagy élvezetnek nyilvánítani; sokkal kevésbé, mint amikor a csecsemő vagy a kisgyermek félig-meddig szándékosan nyúl a nemi szervéhez és simogatja, dörzsölgeti azt.
Az ujjak szopogatása is érzéki élvezetet jelent a gyermeknek, ami ugyan még nem kifejezetten erotikus, de hasonlít ahhoz.
Ezen az úton jut el sok gyermek a szopogatástól a maszturbációhoz.”
A pszichoszexuális identitás megszilárdulásának és a nemi szerep fokozatos kiépülésének természetes része. Tulajdonképpen ennek a félig tudatos játéknak voltál a tanúja.
Orgazmuskészség a lányoknál sok estben csak későn és nehezen alakul ki, ezért nekik kellene többet gyakorolni

Én 11-12 éves koromban kezdtem -egy haver kérdezte hogy szoktam-e.Volt barátnőm 8-9 éves korában kezdte,és napi szinten csinálta magának!!
Egyszer láttam strandon egy kislányt, 4-5 éves lehetett ,zuhanyzott-- a szülei már törölköztek és sürgették.Ahogy a habot mosta mosta le magáról bugyit kihúzva beengedte a vízsugarat és éktelen sikongatásba kezdett és nevetgélésbe-és önfeledten mondta az anyjának hogy anya ez nagyon jó --a cigi kiesett a számból!! Az anyja pirult -a fél strand nevetett és ámult--anyja sürgette a kicsit--azmeg mondta:: de annyira jóó anyaa--nagyon jóó!! Ha nem látom nem hiszem el!!
Aztán anya vetett véget a zuhanyzásnak!
Én sem hinném el ha ezt leírja valaki, de a saját szememmel láttam!!
Egyszer láttam strandon egy kislányt, 4-5 éves lehetett ,zuhanyzott-- a szülei már törölköztek és sürgették.Ahogy a habot mosta mosta le magáról bugyit kihúzva beengedte a vízsugarat és éktelen sikongatásba kezdett és nevetgélésbe-és önfeledten mondta az anyjának hogy anya ez nagyon jó --a cigi kiesett a számból!! Az anyja pirult -a fél strand nevetett és ámult--anyja sürgette a kicsit--azmeg mondta:: de annyira jóó anyaa--nagyon jóó!! Ha nem látom nem hiszem el!!
Aztán anya vetett véget a zuhanyzásnak!