hm, én kicsit lemaradtam akkor, mert kb 15 voltam, amikor először csináltam, de lehet, hogy utána hamar behoztam a lemaradásomat :)
te is?:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 06:35
Törölt felhasználó (52021)

Én is 10 éves korom óta csinálom de csak véletlenül jöttem rá mi is ez.
10
Én is 10 éves korom óta csinálom de csak véletlenül jöttem rá mi is ez.
nekem szererncsére nem volt bajom belőle.nem szoptam fiúkat mert azt azért már felfogtam.kb. 10-11 éves voltam mikor elsőnek csináltam. félig volt tudatos mert csak úgy elkezdtem húzogatni vagy simogatni és persze elsőnek nem csináltam végig.de egyszer aztán a végére értem.....iszonyatmód megszédültem de persze fantasztikus volt. először nem tudtam mire vélni és csak azért csináltam hogy az a bizonyos "jó érzés" meglegyen.persze utána rájöttem és sajna vagy nem sajna még most is csinálom pedig van bnőm.de ha kell akkor kell...főleg ha van nete az embernek.
én 10 évesen de ma már inkább a csajom szokta verni nekem vagy én ujjazom őt de ő viszont 13 évesen kezdte
Kölökkoromban mindig nagymaminál nyaraltam, ott aztán hamar kialakult egy haveri társaság (olyan 10 év körüliek lehettünk).
Egy nagy játszótér szélén, a patakparton volt egy dobozos UAZ kaszni, az volt a bunkerunk. Ablaknyílásait besötétítettük és oda jártunk fütyizni, 4-5-en. Emlékszem csajokat is akartunk hívni, de sosem jöttek. Hármunknak akkor még csak fütyink volt, szőr nélkül. Nem is jött belőle semmi, sőt emlékeim szerint nem is reagált az izgatásra. Kb. 1 évvel idősebb havernak viszont mai szemmel nézve is jó nagy, méretes , szőrös fasza volt...ő ki tudta verni, ondó is jött, mindig őt csodáltuk. Na ő kiverte elég sok helyen, mi meg néztük.
Egyszer ültünk a kaszni sötétjében, ő verte, mi csak fogdostuk a pömpinket. Valaki hozott egy sok mindent megért meztelen nős posztert is. A srác egyszer csak odaszólt az öccsének (erre a mondatra a mai napig tisztán emlékszem): Jancsika kapd már be egy kicsit...az szó nélkül szopni kezdte a SAJÁT BÁTYJÁT ! Majd abbahagyta, a srác hatalmasat lőtt. Többé erről nem beszéltünk, nem is történt ilyen, de továbbra is összejártunk még 1-2 nyári szünet alkalmával.
Utána nekem jópár év eltelt farokverés nélkül, úgy 16-17 lehettem amikor megtörtént az első éjszakai magömlés. A farkamat ezután sem vertem, 1-2 sikertelen próbálkozást leszámítva. Anyám persze aszitte az állandóan foltos lepedőt mosva, hogy verem, jól le is baszott mindig. Én meg inkább hallgattam csak és égett a pofám.
25 ÉVESEN elmentem egy prostihoz, ő szopott vagy 20 percig, majd a végén kiverte...elélveztem.
Azóta verem minden nap 1x, és végre összejön.
Egy nagy játszótér szélén, a patakparton volt egy dobozos UAZ kaszni, az volt a bunkerunk. Ablaknyílásait besötétítettük és oda jártunk fütyizni, 4-5-en. Emlékszem csajokat is akartunk hívni, de sosem jöttek. Hármunknak akkor még csak fütyink volt, szőr nélkül. Nem is jött belőle semmi, sőt emlékeim szerint nem is reagált az izgatásra. Kb. 1 évvel idősebb havernak viszont mai szemmel nézve is jó nagy, méretes , szőrös fasza volt...ő ki tudta verni, ondó is jött, mindig őt csodáltuk. Na ő kiverte elég sok helyen, mi meg néztük.
Egyszer ültünk a kaszni sötétjében, ő verte, mi csak fogdostuk a pömpinket. Valaki hozott egy sok mindent megért meztelen nős posztert is. A srác egyszer csak odaszólt az öccsének (erre a mondatra a mai napig tisztán emlékszem): Jancsika kapd már be egy kicsit...az szó nélkül szopni kezdte a SAJÁT BÁTYJÁT ! Majd abbahagyta, a srác hatalmasat lőtt. Többé erről nem beszéltünk, nem is történt ilyen, de továbbra is összejártunk még 1-2 nyári szünet alkalmával.
Utána nekem jópár év eltelt farokverés nélkül, úgy 16-17 lehettem amikor megtörtént az első éjszakai magömlés. A farkamat ezután sem vertem, 1-2 sikertelen próbálkozást leszámítva. Anyám persze aszitte az állandóan foltos lepedőt mosva, hogy verem, jól le is baszott mindig. Én meg inkább hallgattam csak és égett a pofám.
25 ÉVESEN elmentem egy prostihoz, ő szopott vagy 20 percig, majd a végén kiverte...elélveztem.
Azóta verem minden nap 1x, és végre összejön.
én már nem is emléxem :) de azóta sem hagytam abba :D
Én 12 évesen és azota is nagyon gyakran imádom simogatni
15 évesen.
11 évesen csináltam először. Véletlen jöttem rá, hogy a szűk farmer milyen kellemes érzés. Aztán segítettem a kezemmel is símogatni. Nagyon jó volt. Ma is rendszeresen csinálom. A csiklómat símogatom és be-be nyúlok a nedves barlangomba.
Látszik hogy fiatal vagy, majdnem minden tini így kezdi vagy kipróbálja valahogy el kell kezdeni! nem de?

12 évesen kezdtem. De azóta is naponta kétszer, barátnő vagy feleség mellett is!
17 evesen!!!
Mikor sok a maszti?
-Ha már csak meleg levegő jön rajta
-Ha már csak meleg levegő jön rajta
13 évesen
Lányok irjatok még ilyen történeteket!!
az attól függ mikor kezdted és addig hányszor buktál

egy szép maxti elejétől-a végéig
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
én 9 éves voltam amikor elkezdtem és azóta folyamatosan, persze az útobbi időben már a barátnőm átvállalta a szerepet. oléééé....