Reggel 7 körül...
én enm kezdtem olyan korán 13,5 évesen...
Régi, de szeretem:
Fickó elmegy az urológushoz, hogy fáj a farka. Mire az orvos kikérdezi napi szexuális szokásairól.
- Doktor úr, reggel menetrendszerűen megjön a merevedésem, de sebaj, mert gyönyörű feleségem is ébredezik, és általában nagy hancúrt csapunk.
- Tovább uram.
- A titkárnőmnek olyan őrjítő alakja van, hogy délelőtt nem tudok ellenállni neki, magunkra zárjuk az ajtót, és az íróasztalon magamévá teszem.
- Gratulálok, szép teljesítmény.
- Van folytatás. Ebédelni a barátnőmmel szoktam, aki oly kihívóan viselkedik, hogy nem tudok ellenállni neki, ebéd után felugrom hozzá...
- Hmm...
- Nincs vége doktor úr. Amikor hazaérek, már reszketek az örömtől, hogy megint láthatom a drágámat (oly távoli már a reggel), és letépve magunkról a ruhát egy kimerítőt szeretkezünk.
- Kedves uram, ne csodálkozzon, ha ilyen terhelés mellett fáj a farka.
- Jaj köszönöm doktor úr, már úgy aggódtam, hogy a sok maszturbálástól van.
Fickó elmegy az urológushoz, hogy fáj a farka. Mire az orvos kikérdezi napi szexuális szokásairól.
- Doktor úr, reggel menetrendszerűen megjön a merevedésem, de sebaj, mert gyönyörű feleségem is ébredezik, és általában nagy hancúrt csapunk.
- Tovább uram.
- A titkárnőmnek olyan őrjítő alakja van, hogy délelőtt nem tudok ellenállni neki, magunkra zárjuk az ajtót, és az íróasztalon magamévá teszem.
- Gratulálok, szép teljesítmény.
- Van folytatás. Ebédelni a barátnőmmel szoktam, aki oly kihívóan viselkedik, hogy nem tudok ellenállni neki, ebéd után felugrom hozzá...
- Hmm...
- Nincs vége doktor úr. Amikor hazaérek, már reszketek az örömtől, hogy megint láthatom a drágámat (oly távoli már a reggel), és letépve magunkról a ruhát egy kimerítőt szeretkezünk.
- Kedves uram, ne csodálkozzon, ha ilyen terhelés mellett fáj a farka.
- Jaj köszönöm doktor úr, már úgy aggódtam, hogy a sok maszturbálástól van.
kb 13, osztálytársak elmesélése alapján kipróbáltam, és azóta folyamatosan...
nem néztem végig minden bejegyzést, de lehet én vagyok a csúcstartó:(
mert inkább szívtam vele, (szó szerint is..) mint örültem.. na mind1
még nem voltam 9, amikor a szomszéd srác megtanított, először mutatta, hogy csinálja, aztán mondta csináljam én is...
pár hét alatt ott tartottunk, hogy be is kapta... aztán persze én is..
aztán a végső pont az volt, hogy másodperceket mért, mennyi ideig szopom, és fizetett gazdálkodj okosan "papírpénzzel"
(most gondolok bele, milyen hamar elqrvultam:)
És mivel imádtam, hogy egyre több a pénzem a játékban, nyilvánvaló, hogy egy alkalommal már tele is lőtte a számat:(
majd megfúltam, minden bajom lett ( az egész kamaszkorom viselkedését meghatározta..)
de...
és megint de: a masztira úgy rászoktatott, hogy azóta is rendszeresen űzöm, általában naponta.
(még akkor is ráztam magamnak, amikor az asszony mellett volt még más is, pedig heti 3-4x voltam mindkettőjükkel:)
mert inkább szívtam vele, (szó szerint is..) mint örültem.. na mind1
még nem voltam 9, amikor a szomszéd srác megtanított, először mutatta, hogy csinálja, aztán mondta csináljam én is...
pár hét alatt ott tartottunk, hogy be is kapta... aztán persze én is..
aztán a végső pont az volt, hogy másodperceket mért, mennyi ideig szopom, és fizetett gazdálkodj okosan "papírpénzzel"
(most gondolok bele, milyen hamar elqrvultam:)
És mivel imádtam, hogy egyre több a pénzem a játékban, nyilvánvaló, hogy egy alkalommal már tele is lőtte a számat:(
majd megfúltam, minden bajom lett ( az egész kamaszkorom viselkedését meghatározta..)
de...
és megint de: a masztira úgy rászoktatott, hogy azóta is rendszeresen űzöm, általában naponta.
(még akkor is ráztam magamnak, amikor az asszony mellett volt még más is, pedig heti 3-4x voltam mindkettőjükkel:)
Mindíg azon töprengtem gyerekként, hogy vajon a lányok hogy hívják a nemi szervüket. Hihetelennek tűnt, hogy tényleg puncinak, esetleg pinának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 21:53
Törölt felhasználó (368461)

Ilyen csúnyán beszéltek már akkor is a kisfiúk az oviban?!:-)) jujj...:-))))
12 voltam
én 9 éves voltam amikor elkezdtem és azóta folyamatosan, persze az útobbi időben már a barátnőm átvállalta a szerepet. oléééé....
egy szép maxti elejétől-a végéig
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
az attól függ mikor kezdted és addig hányszor buktál

Lányok irjatok még ilyen történeteket!!
13 évesen
Mikor sok a maszti?
-Ha már csak meleg levegő jön rajta
-Ha már csak meleg levegő jön rajta
17 evesen!!!
12 évesen kezdtem. De azóta is naponta kétszer, barátnő vagy feleség mellett is!
Látszik hogy fiatal vagy, majdnem minden tini így kezdi vagy kipróbálja valahogy el kell kezdeni! nem de?

11 évesen csináltam először. Véletlen jöttem rá, hogy a szűk farmer milyen kellemes érzés. Aztán segítettem a kezemmel is símogatni. Nagyon jó volt. Ma is rendszeresen csinálom. A csiklómat símogatom és be-be nyúlok a nedves barlangomba.
15 évesen.
Én 12 évesen és azota is nagyon gyakran imádom simogatni
én már nem is emléxem :) de azóta sem hagytam abba :D