suisil ,mert Ő minden tekintetben kedvére tesz a párjának ,plusz nagyon szexy érett nő

Gondoltam, hogy ilyesmi lehet a háttérben, hogy nem jöttek ki jól a sok elmebeteggel. Kár értük, nagyszerű feltöltéseik voltak. Ti is nagyon jók vagytok, simán benne vagytok a TOP 5-ben az oldalon!
Ne tűnjetek el, mint Api-ék.
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 12. 26. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 26. hétfő 12:13
Api Lánytagjának az agyát szétbaszták a iq- taho baromállatok. S 1 igazi nőnek a nem szerve az agya! Kár értük.

Melyik részét?
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (2016. 12. 26. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom!!!!!Aztán mindenki:P
Nálam egyértelműen bexus és csinike211a legjobb és legszexibb Nő az oldalon!
Ezt nem értem
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 12. 26. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 26. hétfő 12:13
Api Lánytagjának az agyát szétbaszták a iq- taho baromállatok. S 1 igazi nőnek a nem szerve az agya! Kár értük.

Szerintünk XPOVI 1 hölgy tagja!
Kayeti egy felistennő.
KAYETI

Az aktív felhasználók közül szerintem suisil és netta31 , mindkét pár hölgy tagja eszmèletlen csinos! Api73-én hölgy tagja is egy bombatestű csaj, de ők sajnos megszűntették a regisztrációjukat szerintem.
Nagyon jó csaj a párom is, csak hát ő emberöltőnként egyszer hagyja, hogy fotózzunk így nehéz megmutatnom.

Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 03. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 03. hétfő 13:50

Törölt felhasználó (773671)

Én "félszáz"-ra szavazok.

Az aktív felhasználók közül szerintem suisil és netta31 , mindkét pár hölgy tagja eszmèletlen csinos! Api73-én hölgy tagja is egy bombatestű csaj, de ők sajnos megszűntették a regisztrációjukat szerintem.
Nagyon jó csaj a párom is, csak hát ő emberöltőnként egyszer hagyja, hogy fotózzunk így nehéz megmutatnom.

Minden punci dögös itt nevek nélkül
Szerintem minden pár a saját,párját ,barátnőjét,feleségét tartja..Én is a saját páromat tartom..viszont van egy pár nagyon csinos nő itt..

A legerotikusabb "gyongyosrol" sugárzik belőle az elegáns erotika
Apellidoval 100%-ban egyetértek! NO.1 is Pina Noir!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 10. 12. szerda 02:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi szépen, nagyon jólesik.
Vivadance (Ez egy válasz Bigbiker üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Vivadance (Ez egy válasz Bigbiker üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon sok jó nő van itt, nálam Gumimaci16 hölgy tagja az első helyezett