Részemről "szepszemulany91" de Őt NAGYON!

Túl sok a gyönyörű és izgató hölgy ezen az oldalon...De ha csak egyet lehet kiemelni, akkor most agizoli4753 hölgytagját emelném ki. Az utóbbi időben nagyon rá/rájuk kattantam.

Nekem egyértelműen tatyana22.
Nekünk is ők magassan
(Ez egy válasz Szexi csávó üzenetére (2024. 10. 15. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Ribi35 az új legszexibb csaj

Egy kis update: most kicsit visszanéztem az amatőr sorozatokat és beugrott, hogy van még egy számomra igencsak vonzó TELT NŐ, nevezetesen Ofrys nevű pár hölgytagja, de mondhatnám úgy is, hogy Ofrysné!
Hú, az a szép nagy popsi és azok a gyönyörű vastag combok... de jó lenne egyszer közöttük lenni!

Kár hogy törölte a sorozatait.
(Ez egy válasz Tony84 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 14:09

Nekem eddig egyértelműen a Passions nevű pár hölgy tagja. Gyönyörű 50-es hölgy tökéletes testtel és ráadásul elhalmoz minket videókkal. Imádom!

Nehéz választani.
Nekem Batmanék és Györiédes... bárcsak Győrben is lennének..
Hardgames12.
Elképesztően gyönyörű hölgy.
Elképesztően gyönyörű hölgy.
Milfina06 !!!
Már mi is megbántuk…
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 13:30

Nekem Batmanék és Györiédes... bárcsak Győrben is lennének..
Tőlem nem vagytok messzi
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)

A párom-AnyaXXX

Kinek milyen a korosztály. Nekem Passions volt de eltünt úgy ahogy Vrucamica, vagy Akácliget.Kár Értük.
Györiédes
Sheva
Nekem is ő az egyik kedvencem, csodás érett hölgy, isteni popsi, melleit órákig tudnám masszázzsal kényeztetni. Minden porcikáját imádnám , ha találkoznánk
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 12:47

Egy kis update: most kicsit visszanéztem az amatőr sorozatokat és beugrott, hogy van még egy számomra igencsak vonzó TELT NŐ, nevezetesen Ofrys nevű pár hölgytagja, de mondhatnám úgy is, hogy Ofrysné!
Hú, az a szép nagy popsi és azok a gyönyörű vastag combok... de jó lenne egyszer közöttük lenni!

Nos, én szívem szerint (illetve ha módomban állna) nemcsak a melleit kényeztetném (masszázzsal), hanem más testrés(z)eit is...
(Ez egy válasz wolverineloganhun üzenetére (2024. 11. 16. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 21:41

Nekem is ő az egyik kedvencem, csodás érett hölgy, isteni popsi, melleit órákig tudnám masszázzsal kényeztetni. Minden porcikáját imádnám , ha találkoznánk