Sheva
Györiédes
Kinek milyen a korosztály. Nekem Passions volt de eltünt úgy ahogy Vrucamica, vagy Akácliget.Kár Értük.
A párom-AnyaXXX

Tőlem nem vagytok messzi
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Már mi is megbántuk…
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 13:30

Nekem Batmanék és Györiédes... bárcsak Győrben is lennének..
Milfina06 !!!
Hardgames12.
Elképesztően gyönyörű hölgy.
Elképesztően gyönyörű hölgy.
Nekem Batmanék és Györiédes... bárcsak Győrben is lennének..
Nehéz választani.
Kár hogy törölte a sorozatait.
(Ez egy válasz Tony84 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 14:09

Nekem eddig egyértelműen a Passions nevű pár hölgy tagja. Gyönyörű 50-es hölgy tökéletes testtel és ráadásul elhalmoz minket videókkal. Imádom!

Egy kis update: most kicsit visszanéztem az amatőr sorozatokat és beugrott, hogy van még egy számomra igencsak vonzó TELT NŐ, nevezetesen Ofrys nevű pár hölgytagja, de mondhatnám úgy is, hogy Ofrysné!
Hú, az a szép nagy popsi és azok a gyönyörű vastag combok... de jó lenne egyszer közöttük lenni!

Nekem Ribi35 az új legszexibb csaj

Nekünk is ők magassan
(Ez egy válasz Szexi csávó üzenetére (2024. 10. 15. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egyértelműen tatyana22.
Túl sok a gyönyörű és izgató hölgy ezen az oldalon...De ha csak egyet lehet kiemelni, akkor most agizoli4753 hölgytagját emelném ki. Az utóbbi időben nagyon rá/rájuk kattantam.

Részemről "szepszemulany91" de Őt NAGYON!

Milfina06
Nekem magasan Ő a legjobb csajszi.
Nekem magasan Ő a legjobb csajszi.
Az egyik kedvenc, bár mostanában nem aktívak: béres
A hölgy nagyon szép!
A hölgy nagyon szép!