steppelo jo fenek formalasra??
szerintem igen
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2008. 03. 18. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Fenék formálás? Hmm, nem is tudom. Talán sok mozgással el lehet érni, hogy feszes legyen. Szerintem van olyan akinek csak el kell kezdenie enni, van akinek meg már abba kéne hagynia és elkezdenie mozogni úgy, hogy a fenekét tornáztatja. Guggolás, gyaloglás.
Én naponta 6-8 km-ert gyaloglok. A csajok szeretik a seggem és mondják is, hogy jó formás, feszes. De ez szerintem is relatív. Embere válogatja, hogy milyen segg tetszik neki.
Az egyik volt barátnőm mondta, hogy szereti ha egy férfinek formás-izmos feneke van. Egyrészt, mert jó markolászni, másrészt mert tudnak vele rendesen lökni szex közben.
Hmm lehet van benne valami!
Én naponta 6-8 km-ert gyaloglok. A csajok szeretik a seggem és mondják is, hogy jó formás, feszes. De ez szerintem is relatív. Embere válogatja, hogy milyen segg tetszik neki.
Az egyik volt barátnőm mondta, hogy szereti ha egy férfinek formás-izmos feneke van. Egyrészt, mert jó markolászni, másrészt mert tudnak vele rendesen lökni szex közben.
Hmm lehet van benne valami!

Nőknek szerintem nagyon ideális a most hódító zumba. Amellett, hogy nagyon jó alakformáló jól lehet használni a párunk elcsábítására is, hiszen nagyon sok erotikus mozdulat van benne. Bár attól is függ, hogy hová járunk, mert én két helyre is járok hetente. Az egyik helyen szinte csak erotikus rész van míg a másikon inkább sportosabb.
Az elsők között kezdtem el a városban és azóta párom még jobban dícséri a testemet
Szóval nagyon megéri, boldoggá tesszük a párunkat és magunkat és közben kikapcsolódunk a barátnőinkkel