Kedves csetesek és fórumosok!
Holnap (ápr.17. csütörtök) 18:00-tól a csetin a " jeromosfanclub " szobában kvíz játék lesz!
Az első helyezett aki elöször válaszol helyesen 10 kérdésre 1 hetes VIP tagságot kap.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Holnap (ápr.17. csütörtök) 18:00-tól a csetin a " jeromosfanclub " szobában kvíz játék lesz!
Az első helyezett aki elöször válaszol helyesen 10 kérdésre 1 hetes VIP tagságot kap.
Remélem, nem bannolsz a belépéskor!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 19:04

és ha én nyerek?
mit/kit kapok?
téged, vagy katicikát?
remélem választhatok!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 19:04
mit/kit kapok?
téged, vagy katicikát?

remélem választhatok!

Ez felhívás keringőre.
tom: egyszerre. nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 19:48

tom: egyszerre. nem?

Törölt felhasználó (7767)

ne légy erőszakos!
örülnöd kellene, hogy itt vagy a fórumban (amíg normális vagy)
chat no!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 19:48
chat no!

A választás..ez esetben a Tiéd
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 21:02

és ha én nyerek?
mit/kit kapok?
téged, vagy katicikát?
remélem választhatok!
mit/kit kapok?
téged, vagy katicikát?

remélem választhatok!

Aha, ennyire irígyled azt a hetes vip-tagságot tőlem?
..Te drága, kis, bolyhos, cirmos, komplexusos macskásemböröm!
No, ennél több: no!
Sok sikert a kvízhez!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 22:47

Sok sikert a kvízhez!

ne légy erőszakos!
chat no!
chat no!

oppok, és adminok nem indulhatnak a versenyen!
de veled szívesen "kvízelek"!
egyénileg lejátszhatjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 07:40
de veled szívesen "kvízelek"!

egyénileg lejátszhatjuk!

Aha, ennyire irígyled azt a hetes vip-tagságot tőlem?
..Te drága, kis, bolyhos, cirmos, komplexusos macskásemböröm!
Sok sikert a kvízhez!

Sok sikert a kvízhez!

A mai kviz játék győztese: Bea79 lett....nyereménye...1 hetes VIP tagság.
Ez úton is Gratulálunk Neki

Kedves Andie, kérlek, küldd meg nekem is a kvízkérdéseket, magamban is el tudok szórakozni rajtuk. A megfejtést majd mélben elküldöm, majd pipáld ki, lécci, a helyes válaszokat. Remélem nem nagy kérés ez részemről. Előre is köszönöm, és kellemes hétvégét kívánok Nektek: Katicika
U.I: Hangulatotokat emelendő: egy Gáspár Valéria olajfestmény...

Én is gratulálok Bea79-nek, kedvenc műfajomban nyert!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 22:12

A mai kviz játék győztese: Bea79 lett....nyereménye...1 hetes VIP tagság.

egy kis off: feldobhatnád a kvíz szobát, ha már egyszer a kedvenc műfajod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 18. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 21:34

Kedves Andie, kérlek, küldd meg nekem is a kvízkérdéseket, magamban is el tudok szórakozni rajtuk. A megfejtést majd mélben elküldöm, majd pipáld ki, lécci, a helyes válaszokat. Remélem nem nagy kérés ez részemről. Előre is köszönöm, és kellemes hétvégét kívánok Nektek: Katicika

Egy kis viszontoff
Kösz a szép szavakat.
...Talán. Ha majd embernek néznek, és nem vudubábunak... Szép hétvégét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 18. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 21:52

egyszer biztosan kitekerem a megtévesztéseid miatt a nyakadat
egyszer, csak egyszer ne a mézes-mázos nyálas dumáddal jönnél a fórumra, amikor fáj az önérzeted, és ne ilyen fal dumával próbáld az adminjainkat levenni a lábukról...(ne engem nem tudsz vazze!)
női rafinériáddal próbálsz hatni rájuk, de lufax a seggedbe...
1. nem kapsz semmi e-mail kérdéseket a kvízből, mert biztosan nézted a játékot (annál sokkal kíváncsibb vagy, hogy kihagytad volna!)
2. azon se csodálkoznék, ha valamelyik klónod győzött volna (tudom, hogy a net segítségével, az eszeddel, és ügyességeddel bármikor megvered az átlagos felhasználókat)
3. itt nincs off, mert tiltalak benneteket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 18. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 22:01

egyszer, csak egyszer ne a mézes-mázos nyálas dumáddal jönnél a fórumra, amikor fáj az önérzeted, és ne ilyen fal dumával próbáld az adminjainkat levenni a lábukról...(ne engem nem tudsz vazze!)

női rafinériáddal próbálsz hatni rájuk, de lufax a seggedbe...

1. nem kapsz semmi e-mail kérdéseket a kvízből, mert biztosan nézted a játékot (annál sokkal kíváncsibb vagy, hogy kihagytad volna!)
2. azon se csodálkoznék, ha valamelyik klónod győzött volna (tudom, hogy a net segítségével, az eszeddel, és ügyességeddel bármikor megvered az átlagos felhasználókat)
3. itt nincs off, mert tiltalak benneteket!

Egy kis viszontoff
Kösz a szép szavakat.

na igen, itt játszhat a kvíz szobában, akár a farkammal is a szájában...
(kihasználhatná, mielőtt innen is végleg és önként kijelentkezik!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 18. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 21:52

(kihasználhatná, mielőtt innen is végleg és önként kijelentkezik!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 18. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudok belépni, szakadozik a chat!!!!!!!
csináljon már valaki vele valamit!!!!!
A hiba az ön készülékében van!
(Ez egy válasz téglalány üzenetére (2008. 04. 19. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 19. szombat 23:34

nem tudok belépni, szakadozik a chat!!!!!!!
Sziasztok!
Holnap (Péntek) 18:00-kor megint kvízjátékot tartunk.
A nyeremény ugyancsak 1 hét VIP tagság.
A gg staff is részt vehet a játékban, kivéve az adminokat. A nyereményről viszont nekik le kell mondaniuk.
üdv: Répa
A gg staff is részt vehet a játékban, kivéve az adminokat. A nyereményről viszont nekik le kell mondaniuk.
A pénteki kvíz játék nyertese ezuttal Zsebtigris lett! Nyereménye egy egyhetes Vip tagság! Gratula

Bocsi, de ezt nem értem:
" gg staff is részt vehet a játékban, kivéve az adminokat".
NNNaaaamármost tudtommal minden GG-s "staff" Admin joggal rendelkezik. Akkor ki is vehet részt a játékban (mondjuk a következőben)? És ki nem? (Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 21:03
" gg staff is részt vehet a játékban, kivéve az adminokat".
NNNaaaamármost tudtommal minden GG-s "staff" Admin joggal rendelkezik. Akkor ki is vehet részt a játékban (mondjuk a következőben)? És ki nem? (Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Holnap (május 09.-én)ismét kvíz játék lesz a cseten a Jeromos szobában!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.