Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#158   2007. 04. 30. hétfő 20:45
Sonkás Sonkás
baszus Pille már a szegény embert meg sem ismered???Téged kerestelek csak nem tudtam a pontos címet:-(

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 13:13
huh! most gondold el, mit hisz az utca! pillének millás szeretője van! eplus2 megyek is, kiülök az udvarra, meglesem, szexisten-é! eplus2
#157   2007. 04. 29. vasárnap 13:13
édespille édespille
huh! most gondold el, mit hisz az utca! pillének millás szeretője van! eplus2 megyek is, kiülök az udvarra, meglesem, szexisten-é! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 29. vasárnap 12:56
megnézted jobban? nem érted jött valami szexisten?
#156   2007. 04. 29. vasárnap 12:56
MmePrune MmePrune VIP Admin
megnézted jobban? nem érted jött valami szexisten?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 12:51
valami állat alfa romeo beállt a kocsibehajtómra! szép fekete, igazán csodás... de mi van, ha ki akarok állni a (nemlétező wink kocsimmal??? ekkora bunkókat! alfával mindent szabad?
továbbá teli a tököm a cigigyárral! a szűrőt nem ragasztják rá a dohányrudacskára, s hagyom el a cigiket sorjában! komolyan mondom, az eszem megáll!
na! megyek, megnyugszom.
#155   2007. 04. 29. vasárnap 12:53
édespille édespille
a kutya mindenit! milyen gyorsbillentyűt társitottatok a kaccsintásra? nem is akartam kaccsintani!
még javitani sem tudom! ő és zárójel bezár? prósza: ő wink
csak zárójel bezár? )
nem...
de akkor miért marad ott az "ő"???
ááá! segicccssséééggg!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 12:51
valami állat alfa romeo beállt a kocsibehajtómra! szép fekete, igazán csodás... de mi van, ha ki akarok állni a (nemlétező wink kocsimmal??? ekkora bunkókat! alfával mindent szabad?
továbbá teli a tököm a cigigyárral! a szűrőt nem ragasztják rá a dohányrudacskára, s hagyom el a cigiket sorjában! komolyan mondom, az eszem megáll!
na! megyek, megnyugszom.
#154   2007. 04. 29. vasárnap 12:51
édespille édespille
na! megyek, megnyugszom.
#153   2007. 04. 04. szerda 22:13
mona20 mona20
ezt tetőzte 1 fogorvos..akinek írtó büdös volt a szája..és az idegeimet tépte szószerint és képletesen, amibe azthidtem beleőrülök, egy kellemes megfázás, égő torok, plussz 1 szakítás 1 jó nagy veszekedéssel.. gun boxer
#152   2007. 04. 03. kedd 14:57
mona20 mona20
boxer mf3 gun violent jaaaaaaaaaaaj egész este nem aludtam annyira fájt a fogam...és ma xar napom van...és leejtettem a mobilom, persze lement rólla a kulimáz, dobhatom a kukába.. confused
#151   2007. 04. 03. kedd 11:26
surdapapa surdapapa
ja és katicika!
a mf3 -ról a kismalac féle aláírás jut eszembe! nem tudsz róla vmit?
/ha már úgyis jóbarátok voltatok! vigyor /
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 03. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 11:14
wave Szia Kedves!

Én egyedül a kedvenc dühöngő topicomba a Kannába állítottam mindezt! lehet meg voltam vezetve? nemtom? nekem is úgy tűnt ott, h többször került fel néhány általad felrakott kép!
tudod engem sokkalta jobban érdekelne kegyedről egy kép, mint Kannácskáról!

ilyen finom kis dühöngésre jó lehet még ébredni is!
circling circling
#150   2007. 04. 03. kedd 11:14
surdapapa surdapapa
wave Szia Kedves!

Én egyedül a kedvenc dühöngő topicomba a Kannába állítottam mindezt! lehet meg voltam vezetve? nemtom? nekem is úgy tűnt ott, h többször került fel néhány általad felrakott kép!
tudod engem sokkalta jobban érdekelne kegyedről egy kép, mint Kannácskáról!

ilyen finom kis dühöngésre jó lehet még ébredni is!
circling circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 02. hétfő 22:47
Papa, ha utánanézel, láthatod, hogy Katicika nem a szokásos(?) provokativ(?)viselkedése miatt töltögetett fel képeket, és nem derült ki az sem, hogy sokszor töltötte volna fel ugyanazt a képet: ezt mindig mások állították róla, hogy ezzel igazolják mondandójukat így vagy amúgy! Papa! Te be lettél csapva!(Most dühöngök egyet: boxer mf3 boxer ) vigyor2 wave
Teljesen lehiggadtam: -Szép álmokat, Papa!

#149   2007. 04. 02. hétfő 22:47
X Törölt felhasználó (7767)
Papa, ha utánanézel, láthatod, hogy Katicika nem a szokásos(?) provokativ(?)viselkedése miatt töltögetett fel képeket, és nem derült ki az sem, hogy sokszor töltötte volna fel ugyanazt a képet: ezt mindig mások állították róla, hogy ezzel igazolják mondandójukat így vagy amúgy! Papa! Te be lettél csapva!(Most dühöngök egyet: boxer mf3 boxer ) vigyor2 wave
Teljesen lehiggadtam: -Szép álmokat, Papa!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:22
ezúton kérek elnézést!
csak a vitánkat akartam olyan helyre terelni ahová való!
az aki rajong érte továbbra is rajongjon, de azzal a meddő vitával amit ott folytattunk csak a hsz-ek számát folytattuk, semmi érdemleges hsz nem volt Kannával kapcsolatba.

ja és Katicika csak a szokásos provokatív viselkedése miatt töltögette fel a képeket, mint kiderült soxor ugyanazt a képet.

bég 1* bocsi! ha rajongotok érte, rajongjatok tegyétek abban a topicban.

ui: a hülye én voltam aki a vitát ott kezdeményezte Kannáról!
#148   2007. 03. 09. péntek 11:08
surdapapa surdapapa
akkor van mégegy véleményem: nyasgem!

és részemről ennyi!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:59
Bocs de nem igazán érdekel a véleményed, soha nem türtem ha utasítgattak engem.
#147   2007. 03. 09. péntek 10:59
32es36par 32es36par VIP
Bocs de nem igazán érdekel a véleményed, soha nem türtem ha utasítgattak engem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:22
ezúton kérek elnézést!
az aki rajong érte továbbra is rajongjon, de azzal a meddő vitával amit ott folytattunk csak a hsz-ek számát folytattuk, semmi érdemleges hsz nem volt Kannával kapcsolatba.

ja és Katicika csak a szokásos provokatív viselkedése miatt töltögette fel a képeket, mint kiderült soxor ugyanazt a képet.

#146   2007. 03. 09. péntek 10:22
surdapapa surdapapa
ezúton kérek elnézést!

(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 18:29
surdapapa ha már priviben felszólítassz, hogy melyik topikba nem irhatok akkor légysíves azt is ird meg, hogy melyikbe irhatok és mit. Bocsánatot kérek hogy más a véleményem mint a tied. Nem tudtam hogy te tőled kellet volna engedélyt kérnem.
#145   2007. 03. 08. csütörtök 18:29
32es36par 32es36par VIP
surdapapa ha már priviben felszólítassz, hogy melyik topikba nem irhatok akkor légysíves azt is ird meg, hogy melyikbe irhatok és mit. Bocsánatot kérek hogy más a véleményem mint a tied. Nem tudtam hogy te tőled kellet volna engedélyt kérnem.
#144   2007. 03. 08. csütörtök 14:36
sampras sampras
hát nekem irtak ma eggel 8kor hogy zh lesz holnap 10orakor. (fasza, nem tanulok majd kipuskázom)Aztán délben megint irtak hogy a ZH ami holnap lesz igazából kedden volt gyakorlaton, ugyhogy még puskáznom se kell. De amugy jo napom van és nem vok ideges...
#143   2006. 03. 22. szerda 05:29
 Zénó Zénó

vigyor2
#142   2006. 01. 28. szombat 04:50
ZENO1 ZENO1
Már én is teljesen elborzadtam!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
vigyor2 wave
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 27. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 01. 27. péntek 14:06
minden ki végig gondolja hogy milyen érzés vagy rokázni ment?
engem kiráz a hideg
#141   2006. 01. 27. péntek 14:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
minden ki végig gondolja hogy milyen érzés vagy rokázni ment?
engem kiráz a hideg
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 01. 26. csütörtök 20:27
Mé van ekkora punnyadááááás???? VazegGRRR
#140   2006. 01. 26. csütörtök 20:27
X Törölt felhasználó (38040)
Mé van ekkora punnyadááááás???? VazegGRRR
#139   2006. 01. 26. csütörtök 20:00
X Törölt felhasználó (38040)
Vedd úgy, hogy nem én kérdezem, úgy nem lesz olyan nehéz válaszolni, mert ez is most csak érdekel. Hány éves volt a fiú? Vagy most hány éves?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 26. csütörtök 19:01
Igazad van: ilyet még az sem érdemel, aki a szomszéd odúba hordja a mogyoróit! a szomszéd srác azért vált eunuch-ká, mert utcabajnokságban kapott egy rúgást a heréire. Egy év múlva mindkét heregolyóját ki kellett hogy operálják, mert elsorvadtak, és a köröttük felgyült vizenyő gyulladást okozott. Ezért döbbent meg nagyon a nemi perverzítás ilyetén megnyilvánulása: hát nem tudja az ilyen "játékba" beleegyező barom, hogy mit kockáztat? A szentségét a húgyagyának!!!

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 01. 22. szombat
Üzenetek: 598db
Utolsó üzenet: 2015. 04. 11. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!