Hallottátok? Ma van az év legszomorúbb napja!
szia wchris! Minden rendben?:-)))))
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 10:58
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyirjuk ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a szemét macska megint beleszart a kádba!!!!
ajjajj :D na ettől féltem
Nyirjuk ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Újra nekifutok.
Ne aggódj, lesz ennél rosszabb is!
A társaságról meg csak annyit, mindenki kötözni való bolond, kortól és nemtől függetlenül;ha eljösz meglátod. (Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 00:49
Ne aggódj, lesz ennél rosszabb is!
A társaságról meg csak annyit, mindenki kötözni való bolond, kortól és nemtől függetlenül;ha eljösz meglátod. (Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy félre lettem értve? Én nem társat keresek, hanem csak dumcsi úgy mindenről, csak nehogy az legyen hogy jaaaaj te még fiatal vagy, előtted az egész élet, majd lesz még ennél rosszabb vagy jobb vagy különb, bla bla bla, nekem is vannak problémáim, igen komolyak, és azért jó ha vannak emberek akikkel el lehet dumcsizni, véleményüket meghallgatni
ne aggódj, lesz ennél rosszabb is!
(Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy félre lettem értve? Én nem társat keresek, hanem csak dumcsi úgy mindenről, csak nehogy az legyen hogy jaaaaj te még fiatal vagy, előtted az egész élet, majd lesz még ennél rosszabb vagy jobb vagy különb, bla bla bla, nekem is vannak problémáim, igen komolyak, és azért jó ha vannak emberek akikkel el lehet dumcsizni, véleményüket meghallgatni
Aludni meg, hogy lehet, ha az ember nem álmos?
Dühös vagyok!
Dühös vagyok!
Szia!Csak ismételni tudom Tom barátunk szavait.Alaposan nézz körül az úton, melyen járni kívánsz:-)Ne aggódj, jó helyen vagy. Olvass bele a fórumba, ez segíteni fog:-) Hajrá:-)
(Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére soxinű a társaság. Egyrészt a képtár chateseknek topicban láthatsz képeket, másrészt meg is szólíthatsz bárkit, hogy küldjön neked képet. Ezesetben járj elől jó példával és lehetőleg az a kép, amit "magadról" küldesz, ne ábrázolja azt akinek küldöd :)))))) Azután szimpátia kialakításos találkozásos. Szerintem...
Ezt spec Felpa üzenetében láttam (leülni egy italra) de mindannyiótoknak szól
Kinek címezted?
(Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 00:06
Sziasztok! Ti itt bárkivel leülnétek egy italra dumcsizni? Jó lenne! Csak nemtudom milyen a társaság, meg hogy milyen az átlagéletkor, azért nagyjából jólenne tudni, na gyerünk bátran vállaljátok fel mennyi idősek vagytok :)
Sziasztok! Ti itt bárkivel leülnétek egy italra dumcsizni? Jó lenne! Csak nemtudom milyen a társaság, meg hogy milyen az átlagéletkor, azért nagyjából jólenne tudni, na gyerünk bátran vállaljátok fel mennyi idősek vagytok :)
Nem lehetett volna előtte egy linket, vagy képet?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 22. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 15:18
Kedves Zeri. Azert jo az a bizonyos buli mert ott mindenki megismerheti a tobbieket kotelezettseg nelkul. Mi ma is leulunk veled es Nencyvel egy italra valahol ha raertek.
Mi a baj?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 21:42
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem irok ma semmit
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem irok ma semmit
ITT SENKI SEM VALASZOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Rohadt álmos vagyok. Talán aludni kellett volna délután. Ma nincs szükségem altatóra.
Kedves Zeri. Azert jo az a bizonyos buli mert ott mindenki megismerheti a tobbieket kotelezettseg nelkul. Mi ma is leulunk veled es Nencyvel egy italra valahol ha raertek.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 22. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 14:48
Bizony, pasik is adhatnak a vonzalomra a puszta baszáson túl. Felpa kedves, nem tudom ki vagy, men láttalak. Hogyan tudnám azt mondani, hogy szexelnék veled biztosan? Legalább a szimpátiának, vonzalomnak meg kell lennie (IMHO). De ismeretlenül... Erre ne írd, hogy lett volna alkalom megismerkedni, mert az csúsztatás. A swingersklubban asszem késő lenne :)
Bizony, pasik is adhatnak a vonzalomra a puszta baszáson túl. Felpa kedves, nem tudom ki vagy, men láttalak. Hogyan tudnám azt mondani, hogy szexelnék veled biztosan? Legalább a szimpátiának, vonzalomnak meg kell lennie (IMHO). De ismeretlenül... Erre ne írd, hogy lett volna alkalom megismerkedni, mert az csúsztatás. A swingersklubban asszem késő lenne :)
(Ez egy válasz atka üzenetére (2005. 01. 22. szombat 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 00:43
hát azért nekem is számitanak az érzelmek én se megyek el füvel fával

Liliana