SZELID MOTOROSOK
Easy Riders? (öcsém!) :))) Nem vettem észre az utalást rá. Most se találom. :( Hol van?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
BTW-----VADNAK SZULETTEM- A FILM ZENEJE
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:15

Nem sértettél meg! Az tutti! Kávé ok. Azt szeretem. Sört nem iszom. BTW bocs. Akkor félreértés volt. Elnézést kérek!
Ja, assztem a film címe. Így tom. A Steppenwolf zenéje. Én nem a borntubivájdra gondoltam, hanem: By The Way -re.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))

Szia erica szerinted yeri harakszik ram
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 23:45
Törölt felhasználó (368461)

Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))

Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:07

Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:11
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
Szia Ery!
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....

Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-(
Megis hany kilometer- Mi Budafokon lakunk puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40

:-)OK! Ha nem érted a humort, sorry:-)
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Ma fektesd le korán:-)))
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 01. 25. kedd 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 01:26

Szia Ery!

Sajnos több, mint 200:-((
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedvesem! A szerelem ilyen távolról kacsingat rád?:-(((( Hogy bírja ki ezt ő? Téged kényeztetni, szeretni kellene egész nap..egyfolytában:-))Remélem, kedves húgom, hogy mielőbb látjátok egymást!
Kívánok a még soron lévő vizsgáidra erőt és kitartást! Ne sírj, jó????

Kívánok a még soron lévő vizsgáidra erőt és kitartást! Ne sírj, jó????

Mozsmébajazagumiszoba? Nesavanyoggyámábe! Minekkell mindig szítani a nagatívot? Idd le magad, kúrj egy jót és gyere vissza jókedvűen vigyorogva! Feljövök erre a ki....tt fórumra és szarabb kedvem lesz tőle, mint vót?? Ki a ..sznak hiányzik ez? Ma már eccer megfogadtam, hogy elhúzom a csíkot a v... ....ba, ár volt visszajönni :(
Ne húzd fel magad, Édes! Délutánra én is kivonom magam a forgalomból, mert kb. azon a véleményen vagyok, mint te...Még jó, hogy nem érzem magam "jellemtelennek" 1-2 véleménytől:-)
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-)))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 25. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 12:51
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-)))

Mozsmébajazagumiszoba? Nesavanyoggyámábe! Minekkell mindig szítani a nagatívot? Idd le magad, kúrj egy jót és gyere vissza jókedvűen vigyorogva! Feljövök erre a ki....tt fórumra és szarabb kedvem lesz tőle, mint vót?? Ki a ..sznak hiányzik ez? Ma már eccer megfogadtam, hogy elhúzom a csíkot a v... ....ba, ár volt visszajönni :(
Az a baj, hogy eleve azért jöttem a dühöngőbe, mert egy másik topicban majdnem eldobtam az agyam. Erre itt is. De most már tudok uralkodni magamon. Elmúlt az indulat és felváltotta a heyét valami más. Részletek a postafiókodban. TTTTTEEEEEE DRÁÁÁÁGA!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 13:00

Ne húzd fel magad, Édes! Délutánra én is kivonom magam a forgalomból, mert kb. azon a véleményen vagyok, mint te...Még jó, hogy nem érzem magam "jellemtelennek" 1-2 véleménytől:-)

igen az, eltaláltad:-)) Egyes embereknek nem kell ahhoz belekötnie másokba, hogy jól érezzék magukat:-)
Csak tudnám, miért írsz nekünk, amikor nem csípsz minket? Egyszer már kértelek, hogy mivel más a világszemléletünk(ami önmagában nem is probléma!!), ezért kerüljük egymást. De azt már nem is mondom, hogy egyszer már elköszöntél az oldaltól..Meglepően kezdesz hasonlítani valakire a "visszatéréseiddel", amik ha kellemesek lennének, örülnénk is neki. Igencsak el kell gondolkodnom, hogy megértsem, mit keresel egy ilyen oldalon, hisz igazán intim témához még nem szóltál hozzá.
Szóval húzd le a bugyikát és hogy egyik fórumozó társunk szavait idézzem: "simogasd meg a nunust":-)
Örömmel várjuk a beszámolód:-)))
Csak tudnám, miért írsz nekünk, amikor nem csípsz minket? Egyszer már kértelek, hogy mivel más a világszemléletünk(ami önmagában nem is probléma!!), ezért kerüljük egymást. De azt már nem is mondom, hogy egyszer már elköszöntél az oldaltól..Meglepően kezdesz hasonlítani valakire a "visszatéréseiddel", amik ha kellemesek lennének, örülnénk is neki. Igencsak el kell gondolkodnom, hogy megértsem, mit keresel egy ilyen oldalon, hisz igazán intim témához még nem szóltál hozzá.
Szóval húzd le a bugyikát és hogy egyik fórumozó társunk szavait idézzem: "simogasd meg a nunust":-)

igen az, eltaláltad:-)) Egyes embereknek nem kell ahhoz belekötnie másokba, hogy jól érezzék magukat:-)