Keresek egy max. 26 éves szexben bevállalós srácot. Békéscsaba és környéke. Hétköznap délelőtt jó.Privátban írj ha érdekel
Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Nem hiszem el hogy nincs senki Sopron és környékén!!!!!!
Mozgássérült srác keres lányt, párt, hogy végre kielégüljön, ha anyagiak nélkül megtennéd és utaznál is érte akkor írj privátban!
Sziasztok!
Magas barna hajú átlagos testalkatú fiatal srác vagyok 13/5 intimmel (első análra tökéletes
. Ismerkednék lányokkal és párokkal. Normál szex, anál, ketten egy lyukban voyeur/kukkolás,nudi, szex ruhában izgatnak többek között. Pár plusz kiló nem akadály, sőt... Utazom vagy fogadok diszkrét helyen.
Magas barna hajú átlagos testalkatú fiatal srác vagyok 13/5 intimmel (első análra tökéletes

Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Nagyfenekű, 42 éves feleségem kényeztetéséhez keresek harmadiknak társat 40-55-ig, max. 16 cm vagy kisebb mérettel.
Ha érdekel, írj privát üzenetet és küldöm a részleteket. Csak akkor írj, ha hajlandó vagy időt szánni a dologra és nem azonnal akarsz ágyba bújni! Ne légy túlsúlyos! SZEGED
Ha érdekel, írj privát üzenetet és küldöm a részleteket. Csak akkor írj, ha hajlandó vagy időt szánni a dologra és nem azonnal akarsz ágyba bújni! Ne légy túlsúlyos! SZEGED
Nem gond ha kicsi neked én uni bi Lenti és környékéről havert keresek.
Sziasztok. Sopronba keresek egy kedves kellemes 50 fölötti hölgyet.
Sziasztok!
Békés megyében magányos hölgyet kényeztetnék, masszíroznák, kielégítenék!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyében magányos hölgyet kényeztetnék, masszíroznák, kielégítenék!
ka.kissattila@gmail.com
Kecskemét és környékén partnert keresek
sziasztok
ajkán valaki valakik

Sziasztok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
Sziasztok! Kisfarkú macis srác vok, valakinek van kedve ismerkedni? Csak fiatalok inkább 32 ig mondjuk

Igényes, borotvált 21 éves Egri férfi vagyok. Sajnos a genetikai lottón nem sikerült nyernem, tiszta vagyok és igényes, de a megjelenésem előnytelen, ezért számomra nehéz az ismerkedés. Ha Te is így vagy ezzel akkor írj, szexkapcsolatban vagy komoly kapcsolatban is benne lennék. CSAK NŐK írjanak.
Zalában keresek,masszázshoz partnereket.Olajat és masszírozógörgőt ,illetve gyertyát használok közben.Sikamlós mélymasszázs ahogy szeretnéd. Egy óra amelyben szárnyal a tested.Várom jelzésed
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek otthonaban diszkreten ismerkednek..aki szereti a kicsi szerszámot kenyesztetni? Anyagiak nélkül.viszonzas kepp orálisan kenyesztetnem hölgy tagot..laju85@citromail.hu címen..Kovacstamas487@gmail.com címen is elérhető vagyok
Kis mellű, alacsony, vékony vagy átlagos alkatú hölgyet hölgyet keresek. Nekem a méretem nagy, és vastag, de alacsony vagyok én is...
Üzeneteket kérek, ha van ilyen, nem fórumválaszokat. Köszönöm!

Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.