Gyöngyös környéki uni/passziv vagy pár uni/passziv pasival kerestetik.
Hely szükséges lenne.
Ismerkedjunk
Hely szükséges lenne.
Ismerkedjunk
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!! Kis mellűek előnyben.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///// Fiatal párok és fiatal srácok is érdekelnek ././././:/:/:
Pécs ma este?
szerdán délelött szopnék veszprémben ,egy kisméretü hapsit!diszkréten és titokban.ha érdekel akkor privátban beszélünk!
Kimondottan orális kényeztetésre keresek hölgyet!!!
Kisfarkú partnerem keresem. Kölcsönös francia vagy közös hoki? Helyem ma délután van.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Kisméretű és/vagy alacsony, sovány, kis termetű fiúval ismerkednék, barátkoznék. Impotens is oké.
Pécs?
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
pesten vagy még? én érdekellek?
(Ez egy válasz kukacka91 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)

passziv mackós srác 11es intimmel keres aktiv srácot, de közös maszti,orál is érdekelne.
bp18ker
bp18ker
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék………………..
Ma délután Pesten vagyok és dugnék egy jót lenne jelentkező?
25 éves átlagos,sajnos tapasztalatlan srácként keresnék bármire partnert Hatvan környékén,kor és alkat nem számít.14 cm
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
Kis farokkal szopatnek vagy kölcsönös oral nőt ffit part
BP belvárosban ha kis farkad van írj azonnal, szetcumizlak ma 14cm!!!
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre