Kis pöcsű srácot alázna hölgy, vagy pár? Budapesten keresnék, szófogadó vagyok
én is hasonló cipőben jároka farkam kicsi és gyorsan elélvezek nagyon jók a képeid
Terhes hölgyet keresek, vagy ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Törpe nővésű telt hölgyeket keresek,Pécs és vonzáskörzetéből
kisméret kedvelő nőt keresek. 13/2-es farkam van
Sziasztok. Ma és holnap kölcsönös hoki szopás Dunaújváros?
Squirt! Olyan lányt keresek aki szeretne spriccelve élvezni!
Sziasztok! Kistermetű vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokra Bp-en. Akár napközben is randizhatunk, hozlak-viszlek, ha szeretnéd! Több info az adatlapomon
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
Sziasztok! Kis görbe farkam valakinek?
Szopat ek
Sziasztok!Szombathelyen keresek hölgyet tartós,baráti kapcsolatra!Privátban!
sziasztok
szivesen beszálnék!? (Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 06:52
szivesen beszálnék!? (Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
sziasztok
kis szerszámmal rendelkező férfit keres párosunk hölgy tagja.
Írtam!!!
(Ez egy válasz Bady99 üzenetére (2025. 11. 28. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 28. péntek 21:28
sziasztok
Írtam
(Ez egy válasz Bady99 üzenetére (2025. 11. 28. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 28. péntek 21:28
sziasztok
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Szép reggelt! Kicsi farkammal keresek nőt,párt! Pusz
Elhanyagolt feleséget vagy nőt kényeztetnék!!!!

Norbdorkia