Kis farokkal, de nagy lendülettel keresek partnert.
Közös masztihoz keresek női partner! Külön kezdenénk aztán segítenénk egymásnak! (pasik ne írjanak!)
Fejér veszprém megyei picicicis lánnyal hölgyel ismerkednék
Kis termetű (158 cm) bp-i pasi ismerkedne hölgyekkel, tartalmas időtöltés céljából.
Helló! Valamikor terveztek újra ilyet? Nem vagyok független, izagat a mindenki örömére való találkozó, kis mérettel rendelkezem.
Helló! Valamikor terveztek újra ilyet? Nem vagyok független, izagat a mindenki örömére való találkozó, kis mérettel rendelkezem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 06:17
Törölt felhasználó (4591532)
VIP

Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
13/2-es intimmel keresek női partnert
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni.Izgató ha néznek főleg ha még írják is mit csináljak! Ha van kedved skyp vagy gmail.com jó nekem.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok,
Szolnoki fiatal vékony lányt keresek aki meglátogatna és élvezkedhetnénk egymáson.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki fiatal vékony lányt keresek aki meglátogatna és élvezkedhetnénk egymáson.
Privát üzenetet várok.
Kismellű,kistermetű,sovány hölgyet,vagy ilyen házaspárt keresek,hosszútávú kapcsolatra!! Kor nem számít,...,diszkréció igen!! Keress privátban!!
Sziasztok!Picurka,vékony de annál huncutabb partneremet keresem rendszeres találkozásokra.
Kisméretű, és/vagy alacsony, vékony, akár impotens fiúval ismerkednék.
Idősebb hölgynek lennék Baja környékén házi barátja.
Idősebb párhoz is csatlakoznék.
Idősebb párhoz is csatlakoznék.

Holnap kis farokkal valaki a Magnumba? Szopnék esetleg dugatni is szeretnék. 14 óra körül
Sziasztok. Kicsi farkamra keresek pici csajt Sopron és környékén. Írj ha szeretsz lovagolni vagy popóba is mehet.53 vagyok, korhatár nélkül keresek 18-tól.
Sziasztok nővel lánnyal ismerkednék szex kapcsolatra aki pasit keres várom a leveleket. Adatlapom van. Utazni tudok de helyem is van. Szolnok és környéke. Irjatok
Nem függetlenként,keresek,Hatvan Gyöngyös környékén elhanyagolt feleséget,önmagával elégedetlen,külsőleg alábecsülő önbizalom hiányos hölgyet,aki szeretné átélni,megélni vágyait nyíltan felszabadultan olyas valakivel,aki tényleg odafigyel rá.
Kis termetű pasi keresi hölgy partnerét Budapesten. Ha szereted, hogy kitartóan dugnak, akkor jelentkezz!