Sziasztok,,,fotóim alapján ismerkedne velem valaki?????
Szeretném a fokozatosságot, ezért a kicsi vékonyat keresem!
Kis farkú Bpesti pasi keresgél méretem 16/6 hölgyet keresek,adatlapomon mindent meg találsz.
Sziasztok. Hölgy partnert keresek a kis szerszámomhoz.
pici cicis,lányt,hölgyet keresek,hosszú távra!!,...,a vörösek a gyengéim!!!!,..,írj privátban!!
pici cicis,lányt,hölgyet keresek,hosszú távra!!,...,a vörösek a gyengéim!!!!,..,írj privátban!!
Alacsony vagy vékony ill. kisméretű, akár impotens fiúval ismerkednék.
pasit keresunk ma harmadiknak Bajan ha erdekel irj rank
Sopron és környékén keresek egy vékony lányt aki beleülne és lovagolna a farkamon. Nem óriás , kedveld a szerényebb méretet.
Hölgyet vagy párt keresek. Kis mérettel rendelkezem
Ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Kisebb mérettel (13/3) keresek női szexpartnert.
Ksmellü nőt dugnék
Sziasztok!
Keresnék olyan párt vagy hölgyet aki(k) kisfarkú férfit keresnek.
Én 13/4 farokkal rendelkezem, mindenre nyitott vagyok.
Elsősorban Szolnok és környékén keresnék. Hellyel rendelkezem.
Privát üzenetet várok.
Keresnék olyan párt vagy hölgyet aki(k) kisfarkú férfit keresnek.
Én 13/4 farokkal rendelkezem, mindenre nyitott vagyok.
Elsősorban Szolnok és környékén keresnék. Hellyel rendelkezem.
Privát üzenetet várok.
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon
Sziasztok!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Sziaszto. Hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék (hetero alapon) kis intimel.
Erősen orál pártiak vagyunk mindenki mindenkivel. Diszkréció ,ápoltság intelligens viselkedés adott és elvárt.Egyedülálló pasi csak uni bi alapon.Bi csaj és bi pár is írhat természetese. Max. Átlagos (15cm) szerszámmal az adatlapon leírtak alapján.Fénképes leveleket várunk az arctic2021bt@gmail.com címre
Sziasztok Szolnok vagy környékén keresek olyan lány nőt aki pasit keres. Adatlapom van viberem van. Varom az üzeneteket .
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.