Kicsi termetü csajt kipróbàlnék , még nem volt benne részem.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //Méret , alak , nem számít csak normális ember legyél !
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Nem csak téged zavar....
Én már többször is szóvá tettem, de sajnos süket fülekre talált a megjegyzésem. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 17. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 17:21
Én már többször is szóvá tettem, de sajnos süket fülekre talált a megjegyzésem. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 17. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
És százszor be van másolva ugyanaz a szöveg a legtöbb hìrdetőnél. Úgy néz ki, hogy csak engem zavar a sokat ismételt szóról szóra szöveg.
És százszor be van másolva ugyanaz a szöveg a legtöbb hìrdetőnél. Úgy néz ki, hogy csak engem zavar a sokat ismételt szóról szóra szöveg.
(Ez egy válasz Fotibisexpar üzenetére (2026. 01. 14. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 14:09
Mindenki mindenkivel, de no homo,ehhez képest az adatlapodon öt a fotód pucsítva dildóval a popsidban. Biztos bennem van a hiba hogy nem értem.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen // Méret , alak nem számít !
Kis farkú macis pasi hölgynek, párnak? Borsod és Szabolcs megye ahova utazok
sziasztoknkem kicsi a farkam hétvégén szombaton és vasárnap egyedül vagyok és egésznap meztelenül vagyok van még így valaki
Kicsi,vékony fölgyet,feleséget kényeztetnék titokban!
Mindenki mindenkivel, de no homo,ehhez képest az adatlapodon öt a fotód pucsítva dildóval a popsidban. Biztos bennem van a hiba hogy nem értem.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 11. vasárnap 11:15
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //! Méret , alak nem számít !
Sziasztok.
Sopron-Bük környékén keresek alacsony vékony pici cicis lapos mellű lányt asszonyt akinek kellően szűk a puncija is.
És nagyon szeretné hogy kitöltsem ,nagyon izgatna a hangod reakciód amikor beleülsz vagy tövig dugom.
Ha kellően bátor vagy írj és remélem nem bánjuk meg egymást. 56 éves pasi vagyok.
Sopron-Bük környékén keresek alacsony vékony pici cicis lapos mellű lányt asszonyt akinek kellően szűk a puncija is.
És nagyon szeretné hogy kitöltsem ,nagyon izgatna a hangod reakciód amikor beleülsz vagy tövig dugom.
Ha kellően bátor vagy írj és remélem nem bánjuk meg egymást. 56 éves pasi vagyok.
Ma van a névnapom! Kitől mit kapok?
13/2-es méretemmel keresek női szexpartnert
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //! Méret , alak nem számít !
Szombaton Miskolcon 17:00 körül kicsi mérettel rendelkező urat szopnék nála vagy autóba
Sziasztok, alacsony/vékony hölgyet keresek szexhintás játékra Bp-en
Buék,, 18 tol 21 éves és 65 körüli olyan nőt keresek aki a kicsi méretet szereti, állandó szexkapcsolatra,, Bács-kiskun Pest, Fejér vármegyékből
Ma van a névnapom! Kitől mit kapok?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Kis farkú macis pasi hölgynek, párnak? Borsod és Szabolcs megye ahova utazok
Viberen vagy más csevegő csatornán küldök képet
Viberen vagy más csevegő csatornán küldök képet