Sziasztok Olyan nőt (vagy párt) keresek, aki kedveli a kisebb szerszámot. Budapest és környéke előny, szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok! Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd és környékükről keresek kalandra fiatal srácot vagy csajt. markxxx20@gmail.com
Sziasztok. Tartós szex partnerem keresem fiatal lány - anyuka -párok-érett hölgy személyében. feri196906@freemail.hu
Mi mindketten imádjuk a kis mellű nőket. Ha ilyen csaj vagy írj nekünk azonnal !
nyiregyhazi lanyt hölgyet keresek ,aki szereti a kisszerszamot.kenyesztetni..kis puncit kerserek oralisan kenyesztetnem..32eves nyiregyi fiatember vagyok..laju85@citromail.hu cimem elerhetö vagyok..irjok..
Jó helyen jársz ebben a szobában?
(Ez egy válasz anos60 üzenetére (2017. 09. 12. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Csákvár, Székesfehérvár, Mór közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben, vagy beszállnék hozzájuk.
Szia te lányzó! Ha szeretnél megismerkedni, beszélgetni, feloldani a gátlásokat egy türelmes fiúval, akkor írj. Normál mérettel rendelkezem, sportos vagyok, kényeztetni szeretnék!
Üdv: Zoli
almasizoli82@gmail.com
Üdv: Zoli
almasizoli82@gmail.com
Nagyfarku srácot keresek,bi.vagyok támogatlak.
Vékony lányt kényeztetnék, támogatni is tudlak!
almasizoli82@gmail.com

almasizoli82@gmail.com
Kisfarkú aktív pasit keresek Kanizsa kke-én. Hely van.
Kisfarkú bi srácot keresek..
hely rendben, utszni tudj...

hello
kicsi mellü kicsi farku párt keresnénk miskolc és vonzás körzetéböl
legyen képetek
a többit levélben
szolo férfit nem keresunk
kicsi mellü kicsi farku párt keresnénk miskolc és vonzás körzetéböl
legyen képetek
a többit levélben
szolo férfit nem keresunk
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek nagyon vékony kis mellű tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Kisfarkú uni bi srácot keresek, vagy ilyen tagú párt..

Kicsi a faszom viszont jól nyalok

Sziasztok! Szerdán keresek Debrecenbe a naturista szaunába és napozóra partnert ismerkedési célzattal.40 es pasi.
Üdvözletem mindenkinek!
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
kiverném a farkam élőben ,szigetszentmiklós és környéke,kocsid van az is oké
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).