Sziasztok! Lessetek meg! Írjatok! Mindenki!
hellyel rendelkezö nyiregyhazi holgyet keresek kis farkamnak.32eves nyiregyahzi egyedülállo fiatalember vagyok...oralisan kenyesztetni akar viszonzas nelkül is..anyagiaktol mentesen..klaju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
hello
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére párt keresünk. Helyünk van.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Párt keresnénk ma estére. Helyünk van.
Sziasztok. Csongrád megye?????
Sziasztok. Sopronba vagy a környékén kényeztetnék egy vékony finom tini puncit.
Budapest és Kecskemét vonalon partnereket keresek
Ha kicsi fasszal akarsz játszani és nő vagy, aki ezt olvasod, akkor itt az enyém, írj rám...
remélem nem, én is akkora vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 19:22

Törölt felhasználó (2933232)

Helló a 16/4 kicsi???[#vigyor2
Sziasztok! Olyan nőt keresek, aki kedveli a kisebb méretet. Budapest és környéke előny.
Vékony farkú aktív bi pasit keresek. Hely van. (Zala, Somogy)
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Péntek este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van.
Kecskemét és környékén partnereket keresek. Bizonyos határokon belül utazni is tudok. Kor alkat mellékes.
Helló a 16/4 kicsi???[#vigyor2
Sziasztok! Debrecenben keresek napközben lányt, vagy párt, diplomás, hetero,sportos fickó vagyok.. Hely jó lenne, de megoldható! Csók: Józsi
Sziasztok. Ma este olyanhölgyet vagy párt fogadnánk,ahol a hölgy szereti ha ketten kényeztetik.Mi duci hölgytagu pár vagyunk.
miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék.Privátban várom leveled.
Sziasztok! Olyan nőt keresek, aki kedveli a kisebb méretet. Budapest és környéke előny.
Áhh, igazi punci kell.
Papírból hajtogatott sem jó.
Egyébként ehhez a topikhoz szólt már hozzá csaj ?

Egyébként ehhez a topikhoz szólt már hozzá csaj ?