remélem nem, én is akkora vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 19:22

Törölt felhasználó (2933232)

Helló a 16/4 kicsi???[#vigyor2
Ha kicsi fasszal akarsz játszani és nő vagy, aki ezt olvasod, akkor itt az enyém, írj rám...
Budapest és Kecskemét vonalon partnereket keresek
Sziasztok. Sopronba vagy a környékén kényeztetnék egy vékony finom tini puncit.
Sziasztok. Csongrád megye?????
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Párt keresnénk ma estére. Helyünk van.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére párt keresünk. Helyünk van.
hello
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
hellyel rendelkezö nyiregyhazi holgyet keresek kis farkamnak.32eves nyiregyahzi egyedülállo fiatalember vagyok...oralisan kenyesztetni akar viszonzas nelkül is..anyagiaktol mentesen..klaju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
Sziasztok! Lessetek meg! Írjatok! Mindenki!
Sziasztok! Kis mellű női partnerem keresném
De nekem “sajnos” nincs kis méretem

De nekem “sajnos” nincs kis méretem

Sziasztok!Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék én átlagos Bp.ti fiatal Ffi
Sziasztok.40es,egyedülálló,élő pasi vagyok.Hosszú távra keresem szenvedélyes barátnőm.
Sziasztok!
Hölgy partneremmel - Nyíregyházán és környékén -(KIZÁRÓLAG!!!) hölgyet keresünk akár mindkét fél örömére...
Várjuk hölgy privát üzenetét!
Hölgy partneremmel - Nyíregyházán és környékén -(KIZÁRÓLAG!!!) hölgyet keresünk akár mindkét fél örömére...
Várjuk hölgy privát üzenetét!
Kazincbarcikai 137 cm magas 41 kg-os vagyok. Kíváncsi vagy rá, kis ember mekkora "bottal" jár?
Kecskemét és környékén partnereket keresek. 100 km-ig utazni is tudok.
Miskolcon kicsi méretű urat kényeztetnék!
Sziasztok. Kezdő duci hölgytagu pártként keresünk extra kis intimmel rendelkező pasit mára. Helyünk van.
Sziasztok en jo nennék ?
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2018. 01. 19. péntek 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 19. péntek 05:13

Sziasztok. Kezdő duci hölgytagu pártként keresünk extra kis intimmel rendelkező pasit mára. Helyünk van.
Sziasztok hétvégére keresek egy extra vékony csajt, rock, emo, esetleg egy tetkós csaj is szóba jöhet, mivel tanulok vezetni ezért szeretném a fel gyülemlett feszültségemet le adni, és ki piheni magamat egy csaj mellet.