Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párhoz elsősorban Szolnok megye területén.
Negyvenes férfi vagyok, átlagos testalkattal.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát leveleket várok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát leveleket várok.
kicsi vagy nagyon kicsi intimmel keresnék Miskolcon urakat vagy bi ff tagu párt
Szia! Szívesen lennék partneretek mert kisfarkú pasi vagyok pestről. Üzenjetek ès találkozunk. Gyuri
(Ez egy válasz Pityesz1985 üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hello
Miskoloci kicsi mellu kicsi farku alkatilag és korban hozzánk illö párt keresnénk
esetleg 50km es körzetböl
Miskoloci kicsi mellu kicsi farku alkatilag és korban hozzánk illö párt keresnénk
esetleg 50km es körzetböl
Sziasztok!
Hölgy partnerem keresem orális játékokra, és közös masztira.
Gyengéim a kis mellű hölgyek.
Bp. és Pest megyéből.
Szép napot!
Hölgy partnerem keresem orális játékokra, és közös masztira.
Gyengéim a kis mellű hölgyek.
Bp. és Pest megyéből.
Szép napot!
Sziasztok!
Mindenre nyitott vagyok.
Privát leveleket várok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát leveleket várok.
hellyel rendelekzö nyiregyhazi holgyeket lanyokat keresek akik szeretik a kis szerszamot..33eves nyiregyhazi fiatember vagyok autoval.hellyel nem rendelkezem...laj85@citromail.hu cimem ha van itt nyiregyhazi lany holgy..???
Sziasztok keresek kicsi vékony 18 éves kortól csajokat esetleg párok is szóba jöhetnek, érdekel a 3-as dolog, ha van olyan pár ahol pluszba van egy csaj, de érdekel titeket a 4 gabalyodás azt is szívesen ki próbálnám. Veszprémből ha lehet.
Sziasztok!
Budapesti, sok szabadidővel rendelkező lányt, hölgyet (18 év-100 év) keresünk (57 éves Zsuzsi és 57 éves Pisti),fotózáshoz. Kutatóként külföldi levéltárakba járunk, és pár napos utjainkon szívesen vendégül látnánk egy olyan nőt, aki munkánk után kellemesen eltöltendő időben szívesen fotózna minket. Persze ennél több is lehet, sőt! Bár heterók vagyunk, de enyhe bi szóba jöhet. Természetesen az ellátásról mi gondoskodunk! Nem várunk el modell alkatot, szeretjük a természetest! A továbbiakról személyesen!
Pussz, Pisti!
Budapesti, sok szabadidővel rendelkező lányt, hölgyet (18 év-100 év) keresünk (57 éves Zsuzsi és 57 éves Pisti),fotózáshoz. Kutatóként külföldi levéltárakba járunk, és pár napos utjainkon szívesen vendégül látnánk egy olyan nőt, aki munkánk után kellemesen eltöltendő időben szívesen fotózna minket. Persze ennél több is lehet, sőt! Bár heterók vagyunk, de enyhe bi szóba jöhet. Természetesen az ellátásról mi gondoskodunk! Nem várunk el modell alkatot, szeretjük a természetest! A továbbiakról személyesen!
Pussz, Pisti!
Not part bi ffit keresek kor allkat nem szamit
Sziasztok! 20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára.

Sziasztok.Hölgyet, párt szopatnèk.
Sziasztok!
Szívesen benne lennék. (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2018. 05. 25. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 09:25
Szívesen benne lennék. (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2018. 05. 25. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
sziasztok
keresunk miskolci vagy környéki kismellu hölgyet kis farku párjával
barátkozás nudizás stb céllal
ha érdekelunk akkor irj levelet
és képetek legyen
keresunk miskolci vagy környéki kismellu hölgyet kis farku párjával
barátkozás nudizás stb céllal
ha érdekelunk akkor irj levelet
és képetek legyen
Sziasztok. Sopronba vagy a környékén keresek egy nagyon vékony kismellű majdnem fiús alkatú lányt asszonyt korhatár nélkül . Azért 18 jó ha elmúltál. Írjatok bátran jó adottságú pasi vagyok és nem harapok,csak ha szeretnéd.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van.
Kecskeméten és környékén péntekre partnereket keresek
20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra,esetleg találkára.