kismellü kis termetü hölgyek érdekelnének
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Holnap este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Sziasztok 31 éves mozgássérült fiú végre szeretne már boldog lenni komoly kapcsolat, kaland, párok szinte minden érdekel és már akár fiú is szóba jöhet. AKIT ÉRDEKLEM ÍRJON ÜZENETET!
Sziasztok 18éves srác vagyok.
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!

RamboJack
Sziasztok 39éves pasi keres párokat lanyokat asszonyokat cserebe othon hazkorul vagy barhol barmit meg csinalok imadok nyalni hosszasan es maszirozni irj privat uzit pusszi Akos voltam
sziasztok
keresnénk kicsi mellu kicsi farku nem molet alkatu párt hosszab távra ismerkedés
miskolc vagy környékéröl
privin keres ha ismerkednél
férfiakat nem keresunk
keresnénk kicsi mellu kicsi farku nem molet alkatu párt hosszab távra ismerkedés
miskolc vagy környékéröl
privin keres ha ismerkednél
férfiakat nem keresunk
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek! Kis mell nem akadály
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek! Kis mell nem akadály

Sziasztok! Vékony vagy karcsú testalkatú lánnyal, nővel esetleg ilyen hölgy tagú párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Egyedülálló, budapesti férfiként keresem nő partnerem, akár hosszútávra is.
Egyedülálló, budapesti férfiként keresem nő partnerem, akár hosszútávra is.

Sziasztok
Párt, hölgyet keresek , kisméretű hölgyel.
Diszkréció , potencia, adott.
Párt, hölgyet keresek , kisméretű hölgyel.
Diszkréció , potencia, adott.
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, akik szívesen végignéznék, ahogy maszturbálok. Még jobb lenne ha be is szállnának, és ők is kényeztetnék magukat, és nem zavarja őket, hogy duci vagyok, és kicsi a farkam.
Az alkat nem számít.
Az alkat nem számít.
Sziasztok. Alacsony pasiként keresem azon hölgyek esetleg párok társaságát akiket ez nem zavar.
Más mérettel nincs gond
Más mérettel nincs gond

Ma este,holnap,vasárnap vki Tördemic/Lábdihegx,Badacsony? Skyp:chahoua71
hello kiss méretu párral ismerkednénk
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnénk párt. Helyünk van.
Hello
Kis intim méretű , ápolt , normális , diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat... Nektek is....?
Kis intim méretű , ápolt , normális , diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat... Nektek is....?
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnénk párt. Helyünk van.
kis termetű NŐt keresek kellemes eggyüttlét(ek)re
Sziasztok! Siófok és környékén párt és hölgyet keresek ismerkedni.
13cm elég kicsi?