Helló!
Nagyon vékony, kis mellű nőt kényeztetnék, vagy közös masztira! Budapest vagy Pest megyében.
Fiatalos 40 F vagyok.
Nagyon vékony, kis mellű nőt kényeztetnék, vagy közös masztira! Budapest vagy Pest megyében.
Fiatalos 40 F vagyok.
helloka
párt keresunk miskolc vagy vonzás körzetéböl
idöseb vagy közép korosztálybol
privátban mindent elmondunk
párt keresunk miskolc vagy vonzás körzetéböl
idöseb vagy közép korosztálybol
privátban mindent elmondunk
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék intelligens hölggyel! 33 éves sportos srác vagyok, hellyel nem rendelkezem, utazni tudok. Piviben írjon akinek van kedve találkozni is....
Szép hétvégét!
Budapesten és környékén ismerkednék intelligens hölggyel! 33 éves sportos srác vagyok, hellyel nem rendelkezem, utazni tudok. Piviben írjon akinek van kedve találkozni is....
Szép hétvégét!
Kifejezetten kismellü, vékony lányt keresek közös programokhoz, huncutkodáshoz!
Budapesten vagy Pest megyében. Írj bátran!
Budapesten vagy Pest megyében. Írj bátran!

Hello,
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek minden jóra.
Szex, kukklás, masztizás.
Írj bátran!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek minden jóra.
Szex, kukklás, masztizás.
Írj bátran!
Sziasztok! Ha érdekel egy diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas férfi ma és/vagy holnap este éjjel, akkor írj/írjatok
Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Sziasztok!
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes pasit? Írj pü-t, ha igen! Kis mell nem akadály
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes pasit? Írj pü-t, ha igen! Kis mell nem akadály

Sziasztok !
Lányt,hölgyet keresek Dunaföldvár környékén szex kapcsolatra !
Lányt,hölgyet keresek Dunaföldvár környékén szex kapcsolatra !
Sziasztok!
Szokjatok hozzá,hogy nem egyszerű a partnerkeresés sajnos! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 11. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 11. szombat 10:34
Szokjatok hozzá,hogy nem egyszerű a partnerkeresés sajnos! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 11. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (920099)

sziasztok
nem hiszemel hogy nem lehet találni egypárt aki ismerkedne miskolcrol vagy környékéröl
nem hiszemel hogy nem lehet találni egypárt aki ismerkedne miskolcrol vagy környékéröl
Ötvenes nem független pasi csatlakozna hasonló korú párokhoz, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.
Sziasztok. Sopron vagy környékén keresek alacsony kis mellű, pici fenekű lányt asszonyt tartós szex partnernek.
Ötvenes pasi ismerkedne korához hasonló párokkal, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.
Egy próbát megérne!
Egy próbát megérne!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem
Győrben valaki sex
sziasztok
Sziasztok. Tatán keresek partnert ma estére. A többit privátban megbeszéljük

Izgalmas párt keresek Baja vagy környékéről . Hely van de utazni is tudok. Olvasd el az adatlapom hátha egymást keressük
Kis mellű lányt keresek Budapestről.

Sziasztok. Sopron vagy környékén keresek alacsony kis mellű, pici fenekű lányt asszonyt tartós szex partnernek.