Sziasztok! Nagyon jó barátommal keresünk hölgyet 3-as együttléthez (tapasztaltak vagyunk). Kor, súly, magasság nem számít. Hellyel rendelkezünk de akár utazunk is. Mind a ketten jóképű sportos 30-asok vagyunk. Csak akkor írj ha szereted amikor 2 pasi órákon át szétszed, és ha nem zavar hogy legalább 7x elélvezel.
bobbyyrobbi@freemail.hu
bobbyyrobbi@freemail.hu
Sziasztok!
Kisméretű szerszámmal rendelkező mackós srác keres nőt kiskunfélegyházán vagy környékén
Kisméretű szerszámmal rendelkező mackós srác keres nőt kiskunfélegyházán vagy környékén
kis termetű hölgyet keresek,..Bp. és környékén,..hosszú távra,diszkréten,..kor ,alkat nem számít,..keress privátban!!!
kistermetű hölgyet keresek hösszú távú kapcsolatra,..Bp. és környékéről!!,...keress privátban!!
50-es, mackos, kisméretű férfi keresi érett nyalás centrikus barátnőjét Szeged - Békéscsaba térségében
Szombathely-Sopron és környékén keresek, nagyon vékony kis mellű akár alacsony termetű lányt hölgyet 18-tól. Én egy jó adottságú 50 éves pasi vagyok. Írjatok bátran. feri196906@freemail.hu
Sziasztok
Hölgypartnert/ket keresek, aki el tudja fogadni a nagyobb szerszàmot és nem csak csodàlkozik de dolgozna is rajta... Lehetetlen???
Hölgypartnert/ket keresek, aki el tudja fogadni a nagyobb szerszàmot és nem csak csodàlkozik de dolgozna is rajta... Lehetetlen???
Rétság , Balassagyarmat , Szécsény vonalon keresek valakit holnapra-hétfő korán reggelre,aki leápolja a farkincámat !
Miskolci duxi kis mérettel rendelkezem.Hölggyel párral ismerkednék diszkréten..Nyitott vagyok mindenre. privátban keress.
Vékony szerszám esetleg hova férne be?

Vékony szerszám esetleg hova férne be?

,...kistermetű hölgyet keresek Bp.-és környékéről,...kor ,alkat nem számít,..hosszú távra keresek,..ha kell diszkréten!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Hölgyekhez, párokhoz csatlakoznák.
Duci lány?
Sziasztok!
Baja-Szeged között utazom. Ifjú hölgyet/csinos nőt keresek magam mellé utitársnak.
05.14. 5:30 Baja->Szeged, 14:00 Szeged->Baja
(Nem túl nagy szerszámmal rendelkezem)
Baja-Szeged között utazom. Ifjú hölgyet/csinos nőt keresek magam mellé utitársnak.
05.14. 5:30 Baja->Szeged, 14:00 Szeged->Baja
(Nem túl nagy szerszámmal rendelkezem)
Budapesti hölgyet keresek mára
Sziasztok kedves szex kedvelők.
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!
sziasztok
keresek kicsi mellű hölgyet alkalmi vagy hosszab távra. 27 éves vékonyy srác vagyok.
keresek kicsi mellű hölgyet alkalmi vagy hosszab távra. 27 éves vékonyy srác vagyok.
Keresek kicsi mellű hölgyet Heves Megyében!!!!
33 Férfi autos kalandra keres vékony kismellü hölgyet csak szexre nem baj ha van párod mellete jössz nekem is van mellete keresek titokba