Sziasztok 19eves fiu vagyok kicsit macis alkat de nem nagyon intimem 17cm kb es vastag, lányok eddig azt mondták szép és jól bánok vele barmilyen korosztalybol keresek lányt, nőt magamnak Érden. Ma és holnap lenne helyem, akár itt is aludhat ha szeretne
Sziasztok!
Fejér megyében vagy a közelben keresek. lánnyal, Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Fejér megyében vagy a közelben keresek. lánnyal, Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Kisméretű vagy alacsony ill. vékony fiúval is ismerkednék. Kezdő, hetero vagy impotens sem kizárt.
Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Kismellű, cuki lánnyal, vagy ilyen tagú párral szívesen ismerkedünk

Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia. Szeretem a kis melleket, szerintem aranyosak.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy társaságát. Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Diszkréció adott.
Utazni tudok.
Kicsi pénisz, nagy fantázia. Szeretem a kis melleket, szerintem aranyosak.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy társaságát. Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Diszkréció adott.

Utazni tudok.

Volt szerencsém vékony,lapos csajszihoz ,tetszett ,épp ezért keresnék itt vékony kis cicis nőcit..
Picicicis pajzán nőt keresek
Kisméretű vagy alacsony sráccal ismerkednék, a kor másodlagos, ha nem vagy túlsúlyos. Kezdő, fétises, pervi, akár impotens is rendben részemről.
Sziasztok
Jövő hétvégére vagyis Szeptember 5., 6. ra. Keresem a kicsit sportos, átlagos alkatú fiatal Csaj vagy Nőt!!! Alkalmi partnerem szobát foglalok. maximális diszkréció val. És ha szereted a kicsit mackósab férfiakat itt vagyok.
Jövő hétvégére vagyis Szeptember 5., 6. ra. Keresem a kicsit sportos, átlagos alkatú fiatal Csaj vagy Nőt!!! Alkalmi partnerem szobát foglalok. maximális diszkréció val. És ha szereted a kicsit mackósab férfiakat itt vagyok.
Kedves Hölgyeim!
Ma estére kényeztető jóni masszázst ajánlok a nyár utolsó vasárnapján. Gyakorlott masszőrként Siófok - Veszprém körzetben vagyok.

Sziasztok
Szeptember 1 től Csákváron leszek és szívesen ismerkednék szingli csajjal vagy párok hoz is szívesen csatlakoznék. 33 éves teltebb alkatú vagyok amatőr partnerem keresem
E-mail címem : gabormaraczi@freemail.hu
Szeptember 1 től Csákváron leszek és szívesen ismerkednék szingli csajjal vagy párok hoz is szívesen csatlakoznék. 33 éves teltebb alkatú vagyok amatőr partnerem keresem
E-mail címem : gabormaraczi@freemail.hu

Vékony hölgy társaságàt keresném, akár tartós kapcsolat is szóba jöhetne.
44- éves, sportos, független ffi vagyok.
44- éves, sportos, független ffi vagyok.
Erdelyi esetleg Kovaszna kornyekerol holgyet keresek....
Kisméretű és/vagy alacsony fiút keresek közös rosszalkodásokhoz. Túlsúlyos kérem, ne írjon.
Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.

Sziasztok!
Kimondottan vékony, kis mellű nőt keresek közös programokhoz, akinek a talpát nyalhatnám, a lábujjait szopogathatnám. Cserébe én is teljesítem a vágyaid. Barátkozás, esetleg több. Bp zugló előny
Kimondottan vékony, kis mellű nőt keresek közös programokhoz, akinek a talpát nyalhatnám, a lábujjait szopogathatnám. Cserébe én is teljesítem a vágyaid. Barátkozás, esetleg több. Bp zugló előny
Sziasztok kedves tagok
KERESEKNÉK A FEJÉR MEGYEI CSÁKVÁR TELEPÜLÉS KÖRNYÉKÉN SZEPTEMBER 1-TŐL
Olyan Nőt vagy Csajt vagy csajokkat akik szeretik a szexnek minden formáját. És lenének az alkalmi SZEXCENTRIKUS partnerem. Ami csak az évezetről szól!! Anyagi vonzata nincs!!!!
MAX 30 km és távolságra!!! Fontos tudni való rólam 190cm magas vagyok és pocakos és 33 éves.
A kijelölt korban keresek az 20 - 45 éves korig. Ha te ilyenek tartod magad írj üzenetet és egyeztessünk
KERESEKNÉK A FEJÉR MEGYEI CSÁKVÁR TELEPÜLÉS KÖRNYÉKÉN SZEPTEMBER 1-TŐL
Olyan Nőt vagy Csajt vagy csajokkat akik szeretik a szexnek minden formáját. És lenének az alkalmi SZEXCENTRIKUS partnerem. Ami csak az évezetről szól!! Anyagi vonzata nincs!!!!
MAX 30 km és távolságra!!! Fontos tudni való rólam 190cm magas vagyok és pocakos és 33 éves.
A kijelölt korban keresek az 20 - 45 éves korig. Ha te ilyenek tartod magad írj üzenetet és egyeztessünk
Holnap az az vasárnap kora raeggeli órákban. Olyan 6-óra körül... Nógrádban valaki leápolná a farkam kocsiban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Ludányhalászi , Salgótarján vonalon !
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Helyünk van