Szerda estere keresunk harmadiknak pasit KIS merettel (esetleg part) Bajan. Ha erdekel irj uzenetet es megbeszeljuk a tobbit.
helo testes párhoz csatlakoznék mindenben benne vagyok veszprém környéke vagy balaton északi déli partja csötörtökön egésznap jo
Sziasztok
Keresek a Fejér-megyei Csákvár település közvetlen vonzási körében olyan Szingli csajt, vagy nőt de esetleg olyan Párhoz is csatlakoznék akik 3. nak keresnek. Akik a szexuális vágyait kicsit fel pörgetné és kedvelik ha egy kicsit Mackós alkatú a pasi Alkalmi partnere lennék
Fontos infó Augusztus 12. től leszek - Szeptember 2. ig majd tartózkodni Csákvár településen.
És szeretném kellemes el tölteni a szabad délutánjaim
Akinek felkeltettem az érdeklődésed várom levelét
Keresek a Fejér-megyei Csákvár település közvetlen vonzási körében olyan Szingli csajt, vagy nőt de esetleg olyan Párhoz is csatlakoznék akik 3. nak keresnek. Akik a szexuális vágyait kicsit fel pörgetné és kedvelik ha egy kicsit Mackós alkatú a pasi Alkalmi partnere lennék
Fontos infó Augusztus 12. től leszek - Szeptember 2. ig majd tartózkodni Csákvár településen.
És szeretném kellemes el tölteni a szabad délutánjaim
Akinek felkeltettem az érdeklődésed várom levelét

Hello jelen lennék .. írj privátban ha még aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 01. csütörtök 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 01. csütörtök 06:10
Törölt felhasználó (4521202)

Par v pasi akit keresunk. Hely kell
Szerda estere keresunk fiút harmadiknak Baján. Kis méretű pasit keresunk! Irj rank, a többit ott megbeszeljuk
Vékony, kismellű (akár deszka mellű) csajt keresek! Sok mindenre nyitott vagyok!
Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kisméretű, alacsony vagy vékony fiúval szexelnék. Impotens is lehetsz.
Kiskunfélegyházán keresek partnert most azonnal.
Kiss mellű nővel párral ismerkednék Jászság és környékén hárman párban pajzánkodni.
Sziasztok. Van pár Szegeden? Hétfőn és kedden ott leszek.
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
Kismellű csaj pár?
Extra pici farkamat megmutatnàm vidin,strandról.
Olyan budapesti, hellyel rendelkező hölgyet keresek, aki szereti kézzel kielégíteni a férfiakat, többszőr egymás után! Hálából egy órán át fogom nyalnia puncidat!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Par v pasi akit keresunk. Hely kell
Extra kismellű csajszit keresek ! Akár házaspár női tagját is ! Imádnám kényeztetni a picike cicijét ! Minden megoldás érdekel !
Nő pótló is megfelel?
(Ez egy válasz Mork9 üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
13 centis farkamhoz keresek csajt