Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Kicsi farkam leszophatnal valaki kor alkat nem számít
Vékony, alacsony, kisméretű vagy impotens fiúval ismerkednék.
Sziasztok.
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Aprócska , pici mellű csajszit keresek , őrületes ,kiadós szex csatákra ! Minden kívánságodat teljesitem !
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Pici aranyos kuki szopható.

Sziasztok, kistermetű hölgyet keresek budapesten.
Pici törpe lányt asszonyt vagy akár idősebb nagyit keresnék Pécs és kke Kor alkat mindegy lehetsz nem független is. Tel számmal válaszolj
Jó reggelt.
Kis farkam kényeztetésére keresnék partnert itt a közelembe ha lehet.
Kis farkam kényeztetésére keresnék partnert itt a közelembe ha lehet.

Nyalnek nőt párnál nőt ill kis farokkal megdugom ha kéri vagy ffit aki leszopna
Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni.Izgató ha néznek főleg ha még írják is mit csináljak! Ha van kedved skyp vagy gmail.com jó nekem.
Kis farokkal nagy testel szopatnek
Nagyon szexi a farkad! Bejön!
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2022. 12. 30. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Aranyos kis farkamra keresek lehetőleg kis mellű hölgyet, akár tartós kapcsolatra is.
Ronda nagy, de kisméretű ogre keres bárkit bármire. Fejér megye.
Sziasztok.Ismerkednék adatlapom szerint.

45kg-s pesti, nem független pasi ismerkedne hölgyekkel.