Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek alacsony vékony kis mellű pici popójú hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt korhatár nélkül tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
írjatok privátban, ha aktuális
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 09. csütörtök 07:28

Sziasztok. Extra kis intimmel rendelkező pasival ismerkednénk.
Pécs és környékén valaki(k)??
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??
Vékony kis mellű nővel ismerkednénk hármasra
sziasztok
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 02. 17. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 13:47

Sziasztok! 30 as telt alkatú pár ismerkedne párokkal, kis intim méret nem akadály.
Pest megyei Szexpartner pár keres 60 + férfiakat ( max 4 fö) kis intimel (max 15/5) a hölgy orömének növelesére .
Sziasztok! 30 as telt alkatú pár ismerkedne párokkal, kis intim méret nem akadály.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral hosszú távon gondolkodok nem egy alkalomra. Hölgyel komoly kapcsolat is érdekel. Normális kultúrált férfi vagyok nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. További szép napot
165 centis 45 kilós pasi hölgyekkel ismerkedne pesten..
Kisméretű, alacsony vagy impotens fiúval ismerkednék.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!
178cm magas 70Kg fekete hajú fekete szemű pasi vagyok!
Igazából komolyabb kapcsolatot szeretnék. olyan hölgyet keresek aki 145 cm vagy az alatti magassággal rendelkezik!
Átlagos testalkattal.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
178cm magas 70Kg fekete hajú fekete szemű pasi vagyok!
Igazából komolyabb kapcsolatot szeretnék. olyan hölgyet keresek aki 145 cm vagy az alatti magassággal rendelkezik!
Átlagos testalkattal.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Kecskeméten keresek kistermetű,alacsony karcsú,vékony nőt szexre!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Privatban
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 09. csütörtök 07:28

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex /mindenki -mindenkivel alap is ok !!! Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!
Hölgyet keresek. Kor és alkat nem számít. Szeresse az odaadó hosszú nyalást! Imádok kényeztetni. Viszonozni nem feltétel! Hosszú távra keresek nem függetlenként. Sümeg és Tapolca szük környéke. Vágyom a csiklóra! Pszi lányok!
Sziasztok!
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra(imádom a kis melleket) közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra(imádom a kis melleket) közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.