Kicsi farkam kényeztetné valaki?

pénteken délelött veszprémben kisméretü?szopnék egy jot!!én bi mackos.
kis termetű , kis mellű hölgynek szolgája lennék
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék diszkréten Nyitott vagyok mindenre Privátban írj
Imádom az apró cicis lányokat
Miskolc környékén keressünk heteró kis farkú pasit duci feleség kényeztetésére! Helyünk nincs! S max. 15 cm farok!
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!)()(;
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!}{}{}{}]}]///////
Kisfarkunak lennék köcsöge. Minél kisebb annál jobb.70-es meleg vagyok Rákospalotáról.
passziv mackós srác budapestről, 11es intimmel masztizna közösen ,de adnám akár 1oldalúan is szopni kis farkam
késő esténként ráérek

Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Jo napot.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet
Én ott leszek, gyertek ti is.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet

Én ott leszek, gyertek ti is.

A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek alacsony picic cicis vékony hölgyet , vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt tartós szex partneri kapcsolatra, ha csak azt szeretnéd hogy egy 54 éves pasi csak kinyaljon orgazmusig akkor is írj bátran. Ha nem akarod nem kell viszonozni semmit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
158 cm "magas"' 36 éves bp-i pasi keres hölgyet kölcsönös örömökre. 18-40 éves korig Budapest és környékéről. Üdv.
Sziasztok, vékony vagy kistermetű hölgyet keresek szexhintás játékhoz Bp-en

alacsony,kicsi hölgyet,hölgyeket keresek!!!,..,hosszútávú kapcsolatra! Keress privátban!!!!