Van akinek nagy van akinek kicsi.
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is
Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kivsi farkam?
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is

Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kivsi farkam?

Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten. Kor mellékes.
kis méret kedvelő nőt keresek, 13/2-es farkam van
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten. Kor mellékes.
Párral ismerkednék, mindkét fél örömére...
Sziasztok. Szivesen ismerkednék.
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
kis méretű pasi kerestetik párhoz
Kicsi farokal szopatnek
Szép napot. Fiús alkatú nőt, vagy párt keresnék fejér megyéből, vagy környékből
Kis farkú férfivel, fiúval hokiznák webkamerán.
Telt pici lányt vagy ilyen feleséget keresek kor mindegy,szép mell szőrős punci jó ha van,de bármit meghalgatok
Dehogy is, vagy ha igen, akkor sokan vagyunk betegek, vagy legalábbis nekem is nagyon bejönnek.
(Ez egy válasz Szexbp üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
nagy mackós srác,kis farokkal 11es..keres partnert közös vagy 1 oldalú dolgokra ..ki mit szeret alapon

Esztergom környékén keresek biszex pasit akit izgat ha egy pici borotvált selymes puha kukival játszhat. És persze én a tieddel
ziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
A kis ceruzám ki hegyezésére keresek partnert
Akár adatlapom szerint is

Akár adatlapom szerint is

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !!!