Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok, a Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki a mackós alkatú férfira vágyik!!! De csak ha azt élvezed ha ki nyalnám szívesen ha csupasz
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Masszázs nőknek 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Vékony, picicici, jó segg. Ilyen csajt vagy párt keresek. Írj nyugodtan privátban, és küldök képet.
Le cumizhatna barki
HAli! ismerkednék vékony hölgyekkel a Tiszántúlról. Fontos a biztalom és a higénia.
Pucsítana elém valaki?
Az elkövetkező időszakban megyek Balatonberénybe a nudista strandra. Őriszentpéter-Zalaegerszeg-Zalacsány-Sármellék útvonalon a 76-os úton. Csatlakozni vágyó hölgyet keresek, esetleg ha vágysz egy kellemes masszázsra az is megoldható akár rendszeresen is.(többről is lehet szó, de ahhoz paszolnunk kell sokmindenben) Privát üzenetben adok telefonszámos elérhetőséget. Imádom a kis cicis törékeny hölgyeket.
Benne vagyok
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2025. 06. 14. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere van helyem
(Ez egy válasz Partner-in-sin üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:57

Ma délelőtt, a Nyugatinál intelligens partnerem keresem. Privátban írj lsz
Sziasztok! Kistermetű vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokra Bp-en pénteken. Akár napközben is randizhatunk, hozlak-viszlek, ha szeretnéd! Több info az adatlapomon

Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Sziasztok,
Szolnok és környékéről keresnék kismellű lányt, hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt. Kor nem számít.
49 éves kisfarkú szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnok és környékéről keresnék kismellű lányt, hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt. Kor nem számít.
49 éves kisfarkú szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Helyileg merre ?
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2025. 06. 17. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 04:55

csak a mai napra keresek kisfarkú férfit közös faszverésre kor nem számít helyem nincs intim méretem 11/4cm
Ma délelőtt, a Nyugatinál intelligens partnerem keresem. Privátban írj lsz
Van akinek nagy,van akinek kicsi.
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is.
Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kicsiny farkam?
Kis termtü hölgyet, vagy nagyon vékony hölgyet keresnék most.
Akár adatlapom szerint is.
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is.

Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kicsiny farkam?
Kis termtü hölgyet, vagy nagyon vékony hölgyet keresnék most.

Akár adatlapom szerint is.

Sziasztok! Kicsi farok érdekelne valakit?
csak a mai napra keresek kisfarkú férfit közös faszverésre kor nem számít helyem nincs intim méretem 11/4cm
Szia ! Igen, van ! Szívesen leveleznék Veled ! Üdv ; Csabi
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)