Kis méretű 41 éves pasi vagyok és hölgyet vagy párt keresek Borsodból vagy Szabolcsból
Sziasztok! Kukkolásra extrákkal keresünk bi pasit 45-55 év között. Jászberény és max 60 km-es körzetéből. Kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés... ilyesmit akarunk. Behatolás nincs!!! Nem nézzük minden nap az üzeneteket, tehát a türelem előny. Légy független, ápolt és diszkkrét. Javarészt hétköznap délelőtt érünk rá, de ritkán a hétvége este is jó lehet. Privát üzenetet várunk.
Kicsi farkamat szopatnám
Szia 14/4es farkamhoz keresek hölgyet párt vagy pasit.bi uni vagyok irj privátba.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
hajrá gyerünk
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsi farkat kényeztetnék. Helyem van
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Holnap pesten a keletinél leszek elérhető.
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!:::::::::
privátba írj !!!!
privátba írj !!!!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Kistermetű és/vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokhoz Bp-en.
Kicsi a mell a gyengéim, imádom őket persze ha szivesen atadjak nekm hogy kényeztethetem őket!
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P
.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
És egyáltalán "nem baj", ha kicsi... Ha nem impotens, az se..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
És egyáltalán "nem baj", ha kicsi... Ha nem impotens, az se..
Üdv
Olyan lányt / hölgyet keresek aki szereti ha kényeztetik a lábait, és a végén jól meg is locsolják azokat
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van

Thawid88