Kis farkam, nagy karbantartóját keresem
Szia,, fiatalokat keresek 18- 20 éveseket akik a kicsi farkamat szopnák.
Fiatal lányt keresek max 30 évesig vékonyat Budapest !!!
Hely van jövőhét péntek délelött!!!
Hely van jövőhét péntek délelött!!!
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne ! Személyes találkozás híve vagyok amúgy ////!!!!!!!
Szopni imadot keresek
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne !
személyes találkozás híve vagyok !!!!!
személyes találkozás híve vagyok !!!!!
Dunakeszi kisboltban a napterasztól nem messze az az apró hölgyet keresném ha itt van fenn. Szívesen megnézném hogy állna nekem
Dunakeszi kisboltban a napterasztól nem messze az az apró hölgyet keresném ha itt van fenn. Szívesen megnézném hogy állna nekem
kismellű hölgyet keresünk harmadiknak, Pest megye , Kecskemét
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Kisfarkú aktív? Első alkalom lenne nem akarom hogy fájjon.
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Helló
Fejér megyei Mezőszilas település környékén, Keressek szingli de akár Foglalt nőt! Aki egy kis titkos dologra vágyna. Minden megoldás érdekel
Üdv Gábor
Fejér megyei Mezőszilas település környékén, Keressek szingli de akár Foglalt nőt! Aki egy kis titkos dologra vágyna. Minden megoldás érdekel
Üdv Gábor
Normál méretű, vékonyabb farokkal ismerkednék a közelben!
Kis farkam karbantartóját keresem
szia én 74-éves vagyok 11cm-es farokkal
(Ez egy válasz kamkib üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 21. csütörtök 15:25
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
És egyáltalán "nem baj", ha kicsi... Ha nem impotens, az se..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Üdv
Sziasztok!
Üdv
Üdv
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Kisebb farkú bi pasit keresek aki szereti a formás popot bp
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít /!!!!!
! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!
! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!

sextet