Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Vékony hölgyel leveleznék ismerkednék.
Sziasztok irtam.
(Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 06:28
Hetero mackós pasi keresünk kis intimmel! Max 45 éves korig!
Sziasztok
Nem hinném hogy a kicsi méret a probléma lényege.
Nekem sem nagy.
De kitartó.
30-60 perc nyugodt szívvel.
Második vagy harmadik menet attól hosszabb.
Olyan nincs hogy női partner nem élvez.
Gyengédség, kedvesség, és kitartás.
És akkor nem a méret a lényeg.
Hiába nagy ha 5 percet ( sem ) bír.
Nem hinném hogy a kicsi méret a probléma lényege.
Nekem sem nagy.
De kitartó.
30-60 perc nyugodt szívvel.
Második vagy harmadik menet attól hosszabb.
Olyan nincs hogy női partner nem élvez.
Gyengédség, kedvesség, és kitartás.
És akkor nem a méret a lényeg.
Hiába nagy ha 5 percet ( sem ) bír.
Extrém Nimfomániás Csaj vagy esetleg Nő vagy,
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Macis testalkatú férfi keres hölgyet vagy párt. Kis méret, nagy lelkesedés, sok figyelem és diszkréció. A partner öröme számomra kiemelten fontos
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Keresek egy 195cm nél magasabb csajt a kis farkamra!
Szopni imádó nőt párt ffit keresek játékokra
Nagyon vékony, pici cici, ha magadra ismersz írj rám
Sziasztok! Kis termetű hölggyel szívesen ismerkednék minden jóra.
Sziasztok. Pici cicis hölgyel, szívesen ismerkednék.
mackós srác kis farokkal ismerkedne ,18kerben .
Sziasztok! Kicsi farkamra kerese partnert!
Kicsi farkam szopatnám,,
Hetero mackós pasi keresünk kis intimmel! Max 45 éves korig!
Nem unod még, hogy minden csoportba oda írod ezt a szöveget 8x
Azzal se foglalkozol ha heteró a csoport. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 09:02
Azzal se foglalkozol ha heteró a csoport. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
sziasztok, szexhintámba keresek kistermetű/vékony hölgyet Bp-en

Alex