Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt... KIS FARKÚT IS!
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt... KIS FARKÚT IS!
Üdv
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában tervezek ki menni! Minden jóba benne vagyok! 42 éves bi uni pasi vagyok! Írj
Tényleg nincs Pest megy Déli részén, vagy Dunaújváros és környékén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Vannak itt nők is vagy csak férfiak?
Női partnert keresnék .
Semmi extra méret!
Cserébe nagyon kitartó!!
Női partnert keresnék .
Semmi extra méret!
Cserébe nagyon kitartó!!
Balatonboglár környékén keresek hölgyet aki kielégítene kézzel esetleg szájjal
Privizz nem bánod meg
Privizz nem bánod meg
Kisméretű fiúval ismerkednék.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Nagyon megszerettem a pici ciciket a vékony de formás nőket.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Vékony hölgyel leveleznék ismerkednék.
Sziasztok irtam.
(Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 06:28
Hetero mackós pasi keresünk kis intimmel! Max 45 éves korig!
Sziasztok
Nem hinném hogy a kicsi méret a probléma lényege.
Nekem sem nagy.
De kitartó.
30-60 perc nyugodt szívvel.
Második vagy harmadik menet attól hosszabb.
Olyan nincs hogy női partner nem élvez.
Gyengédség, kedvesség, és kitartás.
És akkor nem a méret a lényeg.
Hiába nagy ha 5 percet ( sem ) bír.
Nem hinném hogy a kicsi méret a probléma lényege.
Nekem sem nagy.
De kitartó.
30-60 perc nyugodt szívvel.
Második vagy harmadik menet attól hosszabb.
Olyan nincs hogy női partner nem élvez.
Gyengédség, kedvesség, és kitartás.
És akkor nem a méret a lényeg.
Hiába nagy ha 5 percet ( sem ) bír.
Extrém Nimfomániás Csaj vagy esetleg Nő vagy,
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Macis testalkatú férfi keres hölgyet vagy párt. Kis méret, nagy lelkesedés, sok figyelem és diszkréció. A partner öröme számomra kiemelten fontos

napontahatszor