Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Sziasztok! Bi pasit keresünk kukkolásra extrákkal. Amit szeretnénk az kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés stb Légy 45 és 55 közötti korosztályban és mindenképp független. Legfőképp a hétköznap délelőtti órákban érünk rá, ritkán hétvégén egész nap. Max 60km-es távolságból keresünk. Mi irányítunk ezért, ha nagyobb az egód, akkor nem minket keresel! Légy türelmes, hiszen az nagy erény! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Privát üzenetet várunk. Moyo
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Székesfehérvár!!!
23 éves úr srác keresi partnerét holnap éjjszakára a lakásában, de nálad is lehetünk.
Hölgyek! Privátban keressetek legyetek olyan kedvesek. Diszkréció adott és elvárt. Fénykép stb mind privátban!
Üdv,
Mikorra jössz?
Farok, 18cm. Korrekt?
Székesfehérvár!!!
23 éves úr srác keresi partnerét holnap éjjszakára a lakásában, de nálad is lehetünk.
Hölgyek! Privátban keressetek legyetek olyan kedvesek. Diszkréció adott és elvárt. Fénykép stb mind privátban!
Üdv,
Mikorra jössz?
Farok, 18cm. Korrekt?
Kis mellu lanyt vagy part keresek! Helyes 30 eves fiu vagyok!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!
Pici cicis csajszi keresek,akár pár is lehet.
Pici cicis csajszi keresek,akár pár is lehet.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt... KIS FARKÚT IS!
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt... KIS FARKÚT IS!
Üdv
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában tervezek ki menni! Minden jóba benne vagyok! 42 éves bi uni pasi vagyok! Írj
Tényleg nincs Pest megy Déli részén, vagy Dunaújváros és környékén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Vannak itt nők is vagy csak férfiak?
Női partnert keresnék .
Semmi extra méret!
Cserébe nagyon kitartó!!
Női partnert keresnék .
Semmi extra méret!
Cserébe nagyon kitartó!!
Balatonboglár környékén keresek hölgyet aki kielégítene kézzel esetleg szájjal
Privizz nem bánod meg
Privizz nem bánod meg
Kisméretű fiúval ismerkednék.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Nagyon megszerettem a pici ciciket a vékony de formás nőket.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!

maya067
Lacie Heart