Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok.
Itt vagyok én is
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok én is
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
kinek mekkora a pénisze lankadtan
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Keresem a párom....szeretnék egy puncit addig nyalni amég össze nem
pi
magát és engem !
alf
si alf
li
Kicsi farkam érdekelne valakit?
Sziasztok holnap délelőttre keresek fiatal lányt!
Budapest déli részén levők előnyben
Budapest déli részén levők előnyben
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja
ku
pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
alf
ty alf
a
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
sziasztok, kistermetű hölggyel ismerkednék Bp-en
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok! Ismerkednék olyan lánnyal vagy párral akit/akiket nem zavarna, hogy kisebb mérettel rendelkezem.
Sziasztok! Nőkkel és párokkal ismerkednék ☺️
Szia, selymes csupasz kicsi farkamnak, keresek rendszeres szopó lovagló partnert. Egyedül, vagy egy ismerösődel, barátnődel,,fiatal, femboy stílusú lányt keresek,ami nagyvonalkban röviden :
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
Kisméretű srácot/pasit/ férfit keresünk
Kedd este éjszaka öszefutnák valakivel 23 körül leszek Budapest utana indulok Szolnokra ezen vonalon kocsival leszek.irj privátba ha érdekel.ferfi nö pár minden jöhet. Méretem kicsi 14/4es
Hát egy kis mellű alacsony hölgyet nagyon tudnék kényeztetni persze csak is ha szeretsz élvezni.!
Gábor.
Gábor.
Sziasztok!
Kimondottan pici lányokkal ismerkednék. 150cm vagy az alatti lányok a gyengéim...
Van valaki aki ilyen apró?
Alkalmi diszkrét találkozásokra várom jelentkezését...
Kimondottan pici lányokkal ismerkednék. 150cm vagy az alatti lányok a gyengéim...
Van valaki aki ilyen apró?
Alkalmi diszkrét találkozásokra várom jelentkezését...

pocok1111
Lexi Love