Sziasztok!41 éves macis pasiként keresek Budapesti szendvics,dipi kedvelő párt.
Sziasztok!
Békés megyéből keresek női partnert, mackós pasi vagyok 14/4-es mérettel....
Békés megyéből keresek női partnert, mackós pasi vagyok 14/4-es mérettel....
Szia! Ma este Kalocsán találokozni valakivagy környéken talizni? lány természetesen..lány-lány is ok! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak esetleg párBács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk
Szia! Ma este valaki Dunaföldváron talizni, lány természetesen..lány-lány is ok! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk
sziasztok nagyon vékony csajt keresek ma estére egy kis huncutkodásra Veszprémben
Sziasztok.Keresem hosszú távra Budapesti barátnőm.Ha magányosnak érzed magad, jelentkezz..39 éves egyedülálló pasi vagyok.
Szia! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk

Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt vagy asszonyt aki kipróbálná mennyire tölti ki a punciját a farkam. De ha szeretné a popót is próbálhatja.
38 éves bi fehérvàri macis sràc,betàrsulna pàrokhoz,lànyokhoz, fiúkhoz. Kor,alkat nem szàmít!
ma estére csajok, hölgyek egy fiatal, de annál érettebb pasival ágyba bújni lenne e kedvetek? párokhoz is szívesen csatlakoznék

Sziasztok!
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől
Helyem lesz, 18/4 boritvált farkam pedig a több menetet kedveli
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől

Szombathelyen valaki?Írj privibe!
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek egy nagyon vékony,vagy a másik véglet egy duci csajt asszonyt. Olyat aki szereti és engedi popsiba is.
Fiatal pár keres lányt esetleg párt Bács-Kiskun megyéből, kam szex is jöhet lánnyal párral, lány csak lánnyal is ok.
veszprémi utca zenére keresek partnereket csajokat párokat ebben a témában hetero alapon.
Sziasztok!Soproni fiatal srác vagyok,keresnék hölgyet kellemes együttlétre vagy párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.Ha esetleg érdekes vagyok számotokra írjatok privátban.
Kis mérettel bi aktivként párt keresek.
Sziasztok! Vékony, fiatalos lányt keresek kölcsönös kényeztetésre, akit nem zavarna, ha egy férfi végignézné mindezt.
Sziasztok!
Baja közelében élek, méret kb ekkora, bi kezdő, 32 éves.
Írjatok nyugodtan
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 12. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 12. vasárnap 11:15
Baja közelében élek, méret kb ekkora, bi kezdő, 32 éves.
Írjatok nyugodtan

Törölt felhasználó (793236)

Baja és körzetében keresünk, kis intimmérettel 14-15/4 ig párt, bi passzív férfit.
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!