Kiss mellú lányt keresek Debrecenben és környékén
Sziasztok. Nagyon vékony kis mellű lányt -aszzonyt keresek Sopron és Bük környékén.
kicsi mellü kis termetü nőt vagy párt keresek sexkacsra Bp en .
szexkapcsolatra keresek partnert!
Sziasztok! Párral és hölgyel ismerkednék.
Mozgássérült srác keres lányt, párt esetleg fiút, hogy végre kielégüljön, ha anyagiak nélkül megtennéd és utaznál is érte akkor írj privátban!
Sziasztok! Budapesti 30-as ápolt férfi vagyok. Szívesen megnézném hölgyek masztiját, párok dugását autóban vagy a szabadban. Írjatok üzenetet privátban. Köszi!
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk Kalocsa Baja, Solt vagy környéke
Sziasztok
Tomi vagyok, a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek egy kedves, vonzó nőt, párt elsősorban Bács megyéből, Kiskőrös térségéből. Én átlagos testalkattal (178 cm/78kg), ápolt, borotvált pénisszel rendelkezem, nem dohányzom, szeretem a hosszan tartó kölcsönös orális kényeztetéseket, a gyengéd, finom, odaadó, összebújós szeretkezéseket illetve a kicsit vadabb, erőteljesebb dugásokat is
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Leginkább a személyes találkozás híve vagyok, így pár levélváltás, vírtuális ismerkedés után jobban szeretem a személyes találkozásokat, úgy is az dönt el mindent szerintem
egyéjszakás illetve hosszan tartó szexkapcsolatra, titkoskapcsolatra keresek partnereket, akikkel minden jóban benne lehet lenni, persze csak is normális, ésszerű keretek között
minden egyéb infót megtaláltok rólam az adatlapomon. Levélben itt illetve a tanto89@citromail.hu email címen vagyok elérhető. Köszönöm, hogy végig olvastátok a levelem, szép napot nektek

Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
szexkapcsolatra keresek partnert!
14/3.8-as farok kell még valakinek? az enyém ekkora. már nagyon baszhatnék vagyok
üdv moki60

Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
http://www.goldengate.hu/amator/932005-tinydick
(Ez egy válasz actara üzenetére (2016. 11. 19. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 19. szombat 15:55

Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Most valaki 3. ker kocsiba, leszopna élvezésig? akár támogatásért
sziasztok. ilyen iránt nyitott,érdeklődő pasi vagyok.
sziasztok.Kis mellű lányokat,nőket keresnék