Nem gond ha kicsi neked én uni bi Lenti és környékéről havert keresek.
Sziasztok. Sopronba keresek egy kedves kellemes 50 fölötti hölgyet.
Sziasztok!
Békés megyében magányos hölgyet kényeztetnék, masszíroznák, kielégítenék!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyében magányos hölgyet kényeztetnék, masszíroznák, kielégítenék!
ka.kissattila@gmail.com
Kecskemét és környékén partnert keresek
sziasztok
ajkán valaki valakik

Sziasztok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
Sziasztok! Kisfarkú macis srác vok, valakinek van kedve ismerkedni? Csak fiatalok inkább 32 ig mondjuk

Igényes, borotvált 21 éves Egri férfi vagyok. Sajnos a genetikai lottón nem sikerült nyernem, tiszta vagyok és igényes, de a megjelenésem előnytelen, ezért számomra nehéz az ismerkedés. Ha Te is így vagy ezzel akkor írj, szexkapcsolatban vagy komoly kapcsolatban is benne lennék. CSAK NŐK írjanak.
Zalában keresek,masszázshoz partnereket.Olajat és masszírozógörgőt ,illetve gyertyát használok közben.Sikamlós mélymasszázs ahogy szeretnéd. Egy óra amelyben szárnyal a tested.Várom jelzésed
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek otthonaban diszkreten ismerkednek..aki szereti a kicsi szerszámot kenyesztetni? Anyagiak nélkül.viszonzas kepp orálisan kenyesztetnem hölgy tagot..laju85@citromail.hu címen..Kovacstamas487@gmail.com címen is elérhető vagyok
Kis mellű, alacsony, vékony vagy átlagos alkatú hölgyet hölgyet keresek. Nekem a méretem nagy, és vastag, de alacsony vagyok én is...
Üzeneteket kérek, ha van ilyen, nem fórumválaszokat. Köszönöm!

Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Szép estét!
Alacsony termetű lányokkal, hölgyekkel ismerkednék, a legmélyebb tisztelettel és hódolattal keresve kegyeiket.
Alacsony termetű lányokkal, hölgyekkel ismerkednék, a legmélyebb tisztelettel és hódolattal keresve kegyeiket.
Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Kedves lányok, asszonyok vagy párok, ha kiváncsiak vagytok milyen egy pici faszt nyalogatni cumizni, az enyémmel megtehetitek. Pároknál mindkét fél számára van lehetőség, vagy csak a hölgynek a párja előtt. Puncit nyalok viszonzásul. Helyem van, vagy utazni is tudok.
Sziasztok,
Korábban elírtam a dátumot, 14-ére keresek Szegeden kiéhezett házigazdá(ka)t, de akár már 13-án, péntek este kezdődhet a hancúr!
Írjatok!
Korábban elírtam a dátumot, 14-ére keresek Szegeden kiéhezett házigazdá(ka)t, de akár már 13-án, péntek este kezdődhet a hancúr!
Írjatok!
Sziasztok,
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
sziasztok egy extra vékony csajt keresek alkalmi esetleg hosszú távú alkalmi vagy állandó kapcsolatra kb: 40-55 kg közt és 18-30 év között, ha olyan csaj aki anyagiért benne lenne ő is írhat meg beszéljük ezt a dolgot itt privát üzenetben.
Szolnok, Újszász közelében ismerkednék kis méretű intimmel rendelkező ötven feletti férfiakkal, párokkal.