Nyiregyházi lányt hölgyet keresek otthonabn akik szeretik a kis farkat..ha az is kielegitenè vágyait..orálisan kenyesztetnem..31éves nyiregyi fiatalember vagyok 168cm 87kg. laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok írjatok ha gondoljátok..sziasztok anyagiak ért cserébe..
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!

Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.

Nőcit keresek irj hogy valaszolhassak.
Sziasztok olyan lányokat keresek akik 18-35 éves korig, és extra vékony legyen kb: 40-60 kg között legyenek, Veszprémből és benne lenne egy kis tapasztalat átadásban vagy is tudna egy kis segítséget nyújtani nekem ilyen téren, persze olyan legyen akinek volt esetleg még most is van ilyenben része, és persze ez nem zavarja, nem szeretném azt hogy évekig tartana esetleg 1-2 hónapig vagy ha jól alakul és jól haladok akkor 2-3 hét lehet, privát üzenetben meg tudjuk beszélni a folytatást, minden üzenetet végig olvasok olyant is aki csak anyagi dolgot kér, de szeretném ha olyan is írna aki tényleg benne van az ilyenben és szeret is segíteni az ilyen bajban lévő férfiakon smile
Keresünk Baja körzetéből !
Alacsony, vékony, kis mellű, hölgyet, aki csatlakozna hozánk.
Egyedül álló passzív b i férfit, 165 magasság ig 14-15/4 ig intimmel.
Alacsony, vékony, kis mellű, hölgyet, aki csatlakozna hozánk.
Egyedül álló passzív b i férfit, 165 magasság ig 14-15/4 ig intimmel.
Bük-Sopron közt nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek.
Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Bük-Sopron közt nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
pici fenék, pici termet Budapest?

Sziasztok. Volna kedvetek előttem szexelni? Írjatok privátban.
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Bük-Sopron közt nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Vasárnapra keresek Kaposváron és környékén olyan kényeztetésre váró érett hölgyet, unatkozó háziasszonyt, magányos fiatal csajt, kalandvágyó 18+-os tinit, aki szeretné kicsit megjáratni valamelyik lyukát, esetleg elviselne egy hosszas és kitartó izmos nyelvet a csiklóján. Szeretek adni is, nem csak kapni, ha érdekel az ajánlatom garantálom, hogy sikítva élvezel el, csak dobj egy privát üzit és megbeszéljük a részleteket.
Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Szigethalom szigetszentikos s kornyeki kis mellu alacson not keresek laza de tartos sex.kapcsra . Email dugasr.vagyok@gmail.com
Keresek egy max. 26 éves szexben bevállalós srácot. Békéscsaba és környéke. Hétköznap délelőtt jó.Privátban írj ha érdekel
Szevasztok Lenti és környékéről kis farkú pasit srácot keresek közös hoky esetleg más is szimpátia esetén.
Izgatnak a kicsi mellű vékony nők!
Jó képű volt sportoló srác!
Jó képű volt sportoló srác!