Kecskemét és környékén keresek hölgyeket bi párokat pasikat 100 km-ig utazni is tudok
Párok szeretkezésénél jelen lennék, kis farkammal csak orális játékokban vennék részt. Támogatás is lehetséges, péntek estére kellene összehozni.
Szeged vagy környéki párt vagy hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék esetleg aktív bi pasit (pasikat) !
Kecskemét és 100 km-s körzetben keresek kortól és nemtől függetlenül mindenki örömére hölgyet párt bi párt pasit.
Imádok nyalni Lenti és környékén pasi aki benne lenne?Feltétel tisztaság !!
Sziasztok . Bük-Sopron környékén keresek kismellű vékony lányt-háziasszony-unatkozó anyukát. Minél vékonyabb annál jobb.
Székesfehérvári vagy környékbeli pici cicis lánnyal ismerkednék.Email: krisz180@citromail.hu
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Érett hölgyek, párok házibarátja lenne egy 50-es férfi békés megyében.
keresek holnap délutánra, estére játszó társat (nőt, lányt) Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs max a kocsi
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek otthonabn akik szeretik a kis farkat..ha az is kielegitenè vágyait..orálisan kenyesztetnem..31éves nyiregyi fiatalember vagyok 168cm 87kg. laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok írjatok ha gondoljátok..sziasztok anyagiak ért cserébe..
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!

Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.

Nőcit keresek irj hogy valaszolhassak.
Sziasztok olyan lányokat keresek akik 18-35 éves korig, és extra vékony legyen kb: 40-60 kg között legyenek, Veszprémből és benne lenne egy kis tapasztalat átadásban vagy is tudna egy kis segítséget nyújtani nekem ilyen téren, persze olyan legyen akinek volt esetleg még most is van ilyenben része, és persze ez nem zavarja, nem szeretném azt hogy évekig tartana esetleg 1-2 hónapig vagy ha jól alakul és jól haladok akkor 2-3 hét lehet, privát üzenetben meg tudjuk beszélni a folytatást, minden üzenetet végig olvasok olyant is aki csak anyagi dolgot kér, de szeretném ha olyan is írna aki tényleg benne van az ilyenben és szeret is segíteni az ilyen bajban lévő férfiakon smile
Keresünk Baja körzetéből !
Alacsony, vékony, kis mellű, hölgyet, aki csatlakozna hozánk.
Egyedül álló passzív b i férfit, 165 magasság ig 14-15/4 ig intimmel.
Alacsony, vékony, kis mellű, hölgyet, aki csatlakozna hozánk.
Egyedül álló passzív b i férfit, 165 magasság ig 14-15/4 ig intimmel.
Bük-Sopron közt nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek.
Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Bük-Sopron közt nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.