Sziasztok. Tata és környékéről ma nincs kedve egy hölgynek meztelenkedni a szabadban?
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......

kis farku sracot kereünk budapesten a hölgy örömére csak fényképes levelekre válaszolunk csak azok irjanak akiknek a mai nap alkalmas
Hölgyeket,párt keresek minden korosztályból,fejér és környező megyékben,Utazni tudok.
Kisfarkú, vékony/átlagos bi srácot keresek kölcsönös örömszerzésre.. utazni tudj, helyem van..

Sziasztok. Logó mellű lányokat, nőket keresek bármilyen kapcsolatra. BP 19 kerület
Pici farku ferfit keresek!
Hosszútávra keresem partnerem, egy normális lány személyében. Ha magadra ismersz, írj és beszélgessünk.
Na pici cicis lány! Jól hangzik ez is ! Szívesen találkoznék vele!
Nagyon kis mellű lánnyal ismerkednék! Ha ilyen vagy írj levelet kérlek!
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is . szegediek előnyben.: smile
Nagyon vékony, kismellű lányt keresek minden jóra

Sziasztok . Bük-Sopron környékén keresek kismellű vékony lányt-háziasszonyt-unatkozó anyukát.
Kisfarkú srácot keresek női bugyis popsim bejáratására...

Nyiregyhazi holgyel lannyal ismerkednek aki szereti a kis szerszamot..farkat.szexkapcsolatra....31eves nyiregyhazi fiatalember vagyok,..laju85@citromail.hu elerhetö vagyok .irjatok..
Sziasztok 30 Éves Tolószékes fiú lányok,párok esetleg fiúk jelentkezését várja szinte minden érdekel bármit meghallgatok! Írjatok privátba! Szeretnék már szex élménnyel gazdagodni.
Sziasztok . Bük-Sopron környékén keresek kismellű vékony lányt-háziasszonyt-unatkozó anyukát.
Kecskemét és környékén keresek hölgyeket bi párokat pasikat 100 km-ig utazni is tudok
Párok szeretkezésénél jelen lennék, kis farkammal csak orális játékokban vennék részt. Támogatás is lehetséges, péntek estére kellene összehozni.
Szeged vagy környéki párt vagy hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék esetleg aktív bi pasit (pasikat) !