A partnerkereső hirdetők/válaszolók szokásai
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#101   2017. 06. 18. vasárnap 22:07
Bayernpaar Bayernpaar
nyes
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 06. 18. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 18. vasárnap 21:43
Azt írja a kolléga hogy sziasztok.Semmi mást.Aztán nézem az adatlapját üres. Szóváteszem hogy nem jó a szövege erre azt írja nem fog holmi semmi embereknek bemutatkozni nyes
#102   2017. 06. 18. vasárnap 22:46
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia!
A pár női tagja vagyok Nati. Többnyire tőlem valók a fórum beírások, vélemények.
Köszike, hogy ilyen részletesen kifejtetted a rólunk alkotott véleményedet, fel-fel idézve írásaimat, hozzászólásaimat egy-egy témához.
Csak annyit fűznék a mondandódhoz, hogy te ilyen vagy, de nagyon sokan nem. Hogy miért nem értenek emberek a leírt szóból, inkább nem minősíteném azokat. Hogy miért írnak ránk olyanok, akik az alapfeltételeknek nem felelnek meg, ugyancsak nem jellemezném.
Alapfeltételek! Jelezted, hogy pontatlan az adatlapunk, mint például az orális szexre nyitott vagy sem. Úgy gondoljuk, hogy az adatlapunk ahhoz éppen eléggé ki van töltve, hogy az abban található információk alapján (persze, ha megfelel a pasi), akkor kezdeményezzen egy párbeszédet, mondjuk üzenet formájában, ami nem annyiban merül ki, hogy "Én vagyok, akit kerestetek!". Azt gondolom, hogy például ez a kérdés azért is van nyitva, sok más egyéb mellett, hogy az illető pasi, ha szeretne (és fordítva), akkor ismerjen meg. Nem hiszem, hogy egy húspiacon volnánk, ahol párbeszéd nélkül, egy-egy mondat elegendő lenne a szexuális együttléthez. Nagyon sok ilyen esetben kiderül a beszélgetés alkalmával, hogy ki mit szeret, ki mit nem. Sőt! Beszélgetés közben sokkal jobban meg lehet ismerni szerintem a pasit és talán engem/minket is, mint egyszerű szám-adatok alapján.
Nagyon sokan, már ott "elbuknak", hogy leírnak 2 mondatot, mert nem vagyok naiv, tudom már (sajna), hogy mi a fontos az adott pasinak. Értem ez alatt, hogy megismerni szeretne és hármasban szexelni velünk, vagy csak ....teljesen mást. Tehát a lehetőség adott, hogy megismerjen, de azt kulturált formában (esetleg üzi)
Nagyon jól összegezted a dolgokat, de valóban más megtapasztalni innen és más lehet minden bizonnyal onnan a pasik oldaláról. Én nem hasonlítanálak senkivel sem össze, mert az utóbbi két hozzászólásod többet ért mint itt sokak több éves regisztrációja. (akinek nem inge...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 09. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 06. 09. péntek 14:06
Egyébként az adott esetben válaszoltam, amire azt kaptam, hogy nem is gondoljuk komolyan, mert 500 kilométer nem távolság. -
Na speciel erre nem gondoltam. Ha nekem írtak egy ilyet, felfogtam, és tudomásul vettem. Csak úgy hittem, mások is tudják értelmezni a nem szó jelentését, de akkor tévedtem. Ezért elnézést kérek, mert erre az opcióra nem gondoltam, kifelejtettem az elemzésemből. Mentségemre legyen szólva, azért maradt ki mert nekem ilyen meg sem fordul a fejembe. Beszélhetek a férfiak nevébe, de nem vagyunk egyformák, szóval azért nem tudhatom, más hogyan próbálkozik és hogyan reagál bizonyos szituációkra. A távolság szempontjából úgy vélekedem, ha tegyük fel, a pasi és ti is egy alkalmi szexre vágytok, a pasi győri de egyszer járna Nyíregyházán, és a párosotok hölgy tagjának pedig bejön, abban az esetben gondolom nem lenne kizárt ennek lehetősége. De mivel az írás alapján úgy értelmezhető, se a pasi, sem pedig ti nem jártok egymás környékén, így teljességel kivitelezhetetlen, és ez érthető. Meg gondolom nem alkalmi partnert keres a pasi sem pedig ti. Na de ez már mindegy, mellékes. Az pedig vicces, hogy valaki azért nem komoly mert nem tud utazni ennyi kilómétert.
2. Társkeresős adatlapotokat nézve, kit keresek részt is nézve, hozzászólásokat is tekintve, látszik hogy ti pasit kerestek, akkor nem értem mi is a probléma. Maximum annyi problémát látok bennük, hogy nincsenek konkrétumok. 23-35 év közötti legyen, heteroszexuális fiú Szabolcs megyéből, aki vékony vagy sportos, 100-220 cm (ebből kiindulva magasság mindegy), 30-80 kg (80 kg felett ne legyen, egyértelmű), szőrtelen intim, rendszeresen vagy néha dohányozhat, nem vagy csak ritkán iszik alkoholt, barna, kék vagy zöld szemű legyen (tehát mindegy milyen), iskolai végzettség (8 általánost azért végezze el ez látszik), munkahelye pedig szintén mindegy. De ezen kívül semmi. Például orális szexre nyitott vagy sem. Nyilván ahány ember annyi vélemény, valaki ezeket szereti előre tisztázni, valaki szerint magánügy, meg lehet érteni, tiszteletben kell tartani.
Végül van még egy idézet, amihez szeretném a mondandómat hozzáfűzni:
- Csak együtt- hozzászólásával nagyon egyet értek, mert nekünk eszünkben sincsen olyanra ráírni, aki akár csak egy dologban nem felel meg, vagy mi nem felelünk meg neki. Ez is egy egyfajta intelligencia, hogy nem próbálkozok be olyannál, akinél adatlapja alapján semmi esélyünk. (vélemény) -
Ez mind szép és jó. Tényleg tiszteletre méltó. A baj ott kezdődik, lehet sokkal több partner tetszene ha normálisan ki lenne töltve az adatlapja, de erről már nem ti tehettek.
#103   2017. 06. 18. vasárnap 22:50
Nekünk is volt, aki jelentkezett több száz kilométerről hétfőn. Válaszoltunk,(megnézve az adatlapját: Zalaegerszeg) hogy ne haragudjon, de nagyon messze van, ezért első körben nem. Majd kedden újra írt, hogy a távolság "nem akadály", de az adatlapján már Tiszalök szerepelt. Mikor megkérdeztem, hogy miért játszik, akkor annyit válaszolt, hogy: Nem mindegy nekünk, hogy ő honnan utazik? (hát nem!)
#104   2017. 06. 19. hétfő 17:58
Caracas79 Caracas79
Kedves Nata!Férfiként írom,hogy sok férfi,ha rá tőr az erőteljes szexuális vágy,ezzel párhuzamban sokszor a birtoklási vágy,és emellett ráadásul nem is igazán erőssége az intelligencia,akkor bizony hamar funkcionális analfabétává válik,ergo még ha beleordítod az arcába,hogy mi a helyzet,akkor sem/akarja/érti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 18. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 06. 18. vasárnap 22:46
Szia!
A pár női tagja vagyok Nati. Többnyire tőlem valók a fórum beírások, vélemények.
Köszike, hogy ilyen részletesen kifejtetted a rólunk alkotott véleményedet, fel-fel idézve írásaimat, hozzászólásaimat egy-egy témához.
Csak annyit fűznék a mondandódhoz, hogy te ilyen vagy, de nagyon sokan nem. Hogy miért nem értenek emberek a leírt szóból, inkább nem minősíteném azokat. Hogy miért írnak ránk olyanok, akik az alapfeltételeknek nem felelnek meg, ugyancsak nem jellemezném.
Alapfeltételek! Jelezted, hogy pontatlan az adatlapunk, mint például az orális szexre nyitott vagy sem. Úgy gondoljuk, hogy az adatlapunk ahhoz éppen eléggé ki van töltve, hogy az abban található információk alapján (persze, ha megfelel a pasi), akkor kezdeményezzen egy párbeszédet, mondjuk üzenet formájában, ami nem annyiban merül ki, hogy "Én vagyok, akit kerestetek!". Azt gondolom, hogy például ez a kérdés azért is van nyitva, sok más egyéb mellett, hogy az illető pasi, ha szeretne (és fordítva), akkor ismerjen meg. Nem hiszem, hogy egy húspiacon volnánk, ahol párbeszéd nélkül, egy-egy mondat elegendő lenne a szexuális együttléthez. Nagyon sok ilyen esetben kiderül a beszélgetés alkalmával, hogy ki mit szeret, ki mit nem. Sőt! Beszélgetés közben sokkal jobban meg lehet ismerni szerintem a pasit és talán engem/minket is, mint egyszerű szám-adatok alapján.
Nagyon sokan, már ott "elbuknak", hogy leírnak 2 mondatot, mert nem vagyok naiv, tudom már (sajna), hogy mi a fontos az adott pasinak. Értem ez alatt, hogy megismerni szeretne és hármasban szexelni velünk, vagy csak ....teljesen mást. Tehát a lehetőség adott, hogy megismerjen, de azt kulturált formában (esetleg üzi)
Nagyon jól összegezted a dolgokat, de valóban más megtapasztalni innen és más lehet minden bizonnyal onnan a pasik oldaláról. Én nem hasonlítanálak senkivel sem össze, mert az utóbbi két hozzászólásod többet ért mint itt sokak több éves regisztrációja. (akinek nem inge...)
#105   2017. 06. 19. hétfő 21:28
Van azért bőven erre ellenpélda is....akár a te személyed, de mondhatnék még neveket, de nem szabad.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 19. hétfő 17:58
Kedves Nata!Férfiként írom,hogy sok férfi,ha rá tőr az erőteljes szexuális vágy,ezzel párhuzamban sokszor a birtoklási vágy,és emellett ráadásul nem is igazán erőssége az intelligencia,akkor bizony hamar funkcionális analfabétává válik,ergo még ha beleordítod az arcába,hogy mi a helyzet,akkor sem/akarja/érti.
#106   2017. 06. 20. kedd 19:00
Caracas79 Caracas79
Köszönöm szépen a dicséretet!Hazudnék ha azt írnám,hogy nem esik jól!Teszek róla,hogy az értelmi színvonalam ne kezdjen mélyrepülésbe,ahogy folyamatosan próbálok empatikus is lenni.Mivel jómagam is szoktam keresni partnert,vagy ha adódik rá lehetőség,akkor párok formájában partnereket,így gyorsan leírnám,hogy én milyen módszer alapján teszem ezt.Elsőként is próbálok olyan címert adni a jelentkező levélnek,ami ösztönös kíváncsiságot ébresszen a címzettben,hogy már eleve érdekében álljon elolvasni.Köszöntés.Általában tegező módban.Szinte mindig nyugodt,kijelentő módban fogalmazva megírom,hogy partnerkeresés közben felkeltette/felkeltették a figyelmem az adott hölgy/pár,mert számomra relatíve közel élnek, hozzám,szimpatikus a habitusuk a bemutatkozó szöveg alapján,testi adottságaik izgató hatásúak rám nézve,valamint egybevágnak a szexuális igényeink.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy heteroszexuális téren azért több mindent megéltem a hagyományos finom férfi-nő szextől kezdve a keményebb,de még a kulturáltság keretein belül lévő szem be-,és/vagy kéz kikötözős játékon keresztül a hármas és cuckold szexig bezárólag.Hármashoz/feleségdugáshoz partnert keresőknek evidens,hogy a többesben és cuckoldban való jártasságot említem meg,míg szóló hölgynél azt,ami számára izgató,elfogadott.Közlöm,hogy a higiénia,diszkréció alapvető dolog nálam,ami miatt biztonságérzetet akarok adni a megkeresetteknek,hogy mikor van szabadidőm,hogy inkább én tudok utazni,milyen módon tudok utazni,hol élek,vagy ha nem tudna/tudnának fogadni,akkor lehetséges lenne-e valami középutas megoldás.Felajánlom számukra az arcképem megtekintését abban az esetben,hogyha kapcsolatra jelölnek,mert akkor feloldódik a tiltás arra a képre.Az intim képeimet meg elvileg láthatja mindenki akit érdekel.Hogyha számomra pozitív tartalmú a reagálásuk,akkor a telefonszámomat is megadom,hogy feltudjanak hívni meggyőződve arról,hogy valós személy vagyok,illetve hogy a hangom,beszédstílusom,szóhasználatom alapján képet tudjanak rajzolni az elméjükben a személyemről.Viszont hozzáteszem,megerősítve bennük az anonimitás általi keresztül a biztonságérzet fokozását,hogy rejtett számmal hívjanak,mert ha még sem lennék rokonszenves,akkor nincs lehetőség arra,hogy kellemetlen szituációba kerüljenek egy nem várt hívás vagy éppen egy sms üzenet által.bár hogy őszinte legyek,nem vagyok telefonbetyár/már 14 éves korom óta/,sem nem fogok senkire sem neheztelni,mert nem vagyok nárcisztikus alak,aki megsértődik,ha elutasítják.Végül jókívánságként szép napot kívánok.Valakinél bevált,mert így vagy úgy,de reagált,valaki meg el sem olvasta a neki szánt üzenetet.Hát ilyen ez a "popszakma"! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 19. hétfő 21:28
Van azért bőven erre ellenpélda is....akár a te személyed, de mondhatnék még neveket, de nem szabad.
#107   2017. 06. 29. csütörtök 13:28
X Törölt felhasználó (1958892)
Nincs mit köszönni, én már csak ilyen vagyok, szeretem tartalmasan kifejezni a véleményemet és stb. Igen, furcsa is lenne, ha mindenki ugyanolyan lenne mint például én, de így természetes, így van jól ahogy van. Nem csodálom hogy nem tudod jellemezni aki nem ért a szóból, és azt sem aki nem felel meg az alapfeltételeknek, hisz én mint szóló srác sem tudom jellemezni ezt. Félreértés ne essék, én nem mondtam hogy pontatlan az adatlapotok, csak csupán ki akartam fejezni, hogy én jobb szeretem azt, ha valaki leírja vagy megmutatja mire nyitott és úgy könnyebb kezdeményezni, mert akkor már tudatában vagyok, hogy akinek írok, az szexuális téren passzol hozzám. Az már más tészta ha találkozásra kerül a sor, szimpátia és vonzalom is kell, ahogy írtad is:
Nem hiszem, hogy egy húspiacon volnánk, ahol párbeszéd nélkül, egy-egy mondat elegendő lenne a szexuális együttléthez.
Ezt nagyon jól meg is fogalmaztad. Hiába nyitott azokra a dolgokra amire vágyok, ha nincs szikra.
És végül köszönöm, igyekeztem, próbálkoztam. Jól esnek a szavak, mert így érdemes volt nekiülni és leírni ezeket. Köszönöm azt is, hogy az utóbbi két hozzászólásomat többre tartod mint itt sokak több éves regisztrációját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 18. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 18. vasárnap 22:46
Szia!
#108   2021. 05. 14. péntek 21:01
Fox Mulderék Fox Mulderék
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján:
1. Asszony tudta nélkül van itt, de úgy csinál mintha lenne.
2. Asszony tudja, hogy itt van, de azt nem, hogy mit művel.
3. Mindenki megvan, rádír, visszaírsz, nem válaszol.
4. Mindenki megvan, mindenki ír.De Ő mégis többet akar, mint lehetne.
#109   2021. 05. 19. szerda 06:17
X Törölt felhasználó (4521202)
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2021. 05. 14. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 14. péntek 21:01
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján:
1. Asszony tudta nélkül van itt, de úgy csinál mintha lenne.
2. Asszony tudja, hogy itt van, de azt nem, hogy mit művel.
3. Mindenki megvan, rádír, visszaírsz, nem válaszol.
4. Mindenki megvan, mindenki ír.De Ő mégis többet akar, mint lehetne.
#110   2021. 05. 19. szerda 10:44
kiskoko34 kiskoko34
Ez abszolút nem igaz. Ha körbenéz itt az ember, akkor mindenhol nyitott, értelmes, kedves, diplomás, intelligens emberek vannak, amikor pedig levelet írsz nekik helyesírási hiba nélkül, tök normális hangnemben, akkor ezek a nyitott, értelmes, kedves, diplomás, intelligens emberek arra nem veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 27. csütörtök 21:31
kérdés, hogy ki a célközönség...hiszen egy viszonylag intelligens nő/férfi egy viszonylag intelligens férfi/nő hirdetésére fog válaszolni...
a szövegből legalább tudják, hogy hányadán állnak smile

... 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: teltcica36 teltcica36
Nyitás ideje: 2008. 02. 28. csütörtök
Üzenetek: 110db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 19. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!