Szerintem ez hangulat függö!A tanga is szexi meg a francia is.A lényeg az aki viseli!
tanga, csakis az
Tangapárti v.ok!Francia bugyit csak akkor ha azt szeretném, h. a pátom azt vesse le rolam...amugy meg azt sem birnám elviselni, ha bugyiban és bármilyen ruhában kéne aludom,egyszerűen nem bírok magamon elviselni semmi az ágyban....
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
és a nyitott darabokról mi a véleményed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 05. kedd 12:46
Törölt felhasználó (434177)

Tangapárti v.ok!Francia bugyit csak akkor ha azt szeretném, h. a pátom azt vesse le rolam...amugy meg azt sem birnám elviselni, ha bugyiban és bármilyen ruhában kéne aludom,egyszerűen nem bírok magamon elviselni semmi az ágyban....
Van két db mindkettőt a páromtol kaptam..de ez is alkalmi viselet....és néha szerepet kap a játékban
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

csini mind ketto de en a hagyomanyost jobban szeretem
utcán szoknya alatt még nempróbáltad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 05. kedd 16:06

Van két db mindkettőt a páromtol kaptam..de ez is alkalmi viselet....és néha szerepet kap a játékban

Ugy nem, de volt már olyan..h. készültem rá és a szoknya alá azt vettem fel...de csak ugy nem szokásom
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 05. 06. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem tettszik igaz fiúból vagyok volt egy ilyen szerüm de mikor becsúszot a seggembe ne volt jó.
Én próbálom erre rábírni nőmet, de nem hajlandó sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 06. szerda 21:23

Ugy nem, de volt már olyan..h. készültem rá és a szoknya alá azt vettem fel...de csak ugy nem szokásom

hecocat sorozatain szereplö fehérnemük a legjobbak....
Számomra a Tanga az igazi,de van ,hogy a hagyományos bugyi is szép de ami a jó ha levehetem.
Legjobban szeretem a nejemen a csipke francia bugyit
egyetértek.
ha itthon vagyok, szinte sosincs rajtam bugyi.
férjem már csak pucérseggűnek hív
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 05. kedd 12:46
ha itthon vagyok, szinte sosincs rajtam bugyi.
férjem már csak pucérseggűnek hív

Csakis tanga, esetleg szép francia bugyi. A régi hagyományos engem kiábrándít!

Törölt felhasználó (443025)

Csakis tanga, esetleg szép francia bugyi. A régi hagyományos engem kiábrándít!
Itthon semmi
legtöbbször,hiszen nyár van...amúgy pedig tanga...szoknya alá esetenként semmi
...én így szeretem!!!

Nálam ez alkalomtól függ
napközben a hagyományos, otthon, szexhez készülődve tanga

csakis és kizárólag tanga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
engem úgy felhúz amikor tangában van a barátnőm... feláll tőle a farkam... tökéletesen gömblyű, gyönyörű popsija van... és az is felizgat benne, hogy a punciját alig takarja egy kis háromszög...